29.03.2016

Paramparça 59. bölüm özet. Harun bebeğin varlığını öğrendi. bakalım neler olacak?


Hazal'ın doğum günü partisinde Cansu ve Deniz'e yaptığı kötü sürprizden sonra; Deniz orayı terk eder. Eve geldiğinde annesinin fenalaştığı için hastaneye kaldırıldığını öğrenir. Eve gelen bir adam yüzünden olduğunu öğrenir ve komşuların adamı tarifinden Rahmi bey olduğunu sanar.

Annesi hastanede öldüğünde Deniz geceyi morgun önünde yerde ağlayarak geçirir. Sabah yalıya gider ve herkesin önünde Rahmi beyi suçlar. Cansu çok üzülmüştür. Hem sevgilisinden ayrıldı diye hemde annesi öldü diye. Cansu cenazeye de gelir ama Deniz onu istemez. Cenazede bir tek Özkan vardır. cenaze sonrası Deniz Özkan'dan anneesi ile ilgili bildiklerini dinler.

Megerse kabadayı babası annesini soruşturmak için konsomatris arkadaşı İnci'yi dövmüş; ondan adresi alıp soluğu Nergis'in yanında almış; kadının ölmesine sebep olmuştur. Adam Nergis'in bir oğlu olduğunu duyar ve cenazede Deniz'i görür ve  Deniz'in onun oğlu olduğundan şüphelenir.

Cihan Deniz'e gider. Annesinin parayı almadığını söyler. Rahmi ile olanları anlatır.

Hazal yaptıkları yüzünden cezalıdır. Ama  hala yaptığı kötülüğün farkında bile değildir. Yeni bir müttefiki vardır. Yeni gelen bakıcı Sevgi

Macide dernekte duyduğu haberi Harun'a söyler. "Dilara doğum yapmış" Harun yurtdışı gezisini iptal eder ve yalının etrafında çaresizce dolaşmaya başlar. Tek bir isteği vardır.
Oğlunu görebilmek
Macide dernekteki kadınlarla Dilara'nın evine gider. Bebekle fotograf çektirir. Bu fotografları ve evde bulduğu bir emziği Harun'a verir. Yalıda ki yeni bakıcıya para verip bebekle ilgili istihbarat almaya başlar.

Dizinin sonunda bebeği kontrole götürdüklerini öğrenir. Harun'a söyler. Harun kliniğin önünde Dilara'nın karşısına çıkar. "Oğlumu görmek istiyorum. seni seviyorum" falan der.

Candan; Macide ve Harun'un bütün telefon konuşmalarını casus bir program sayesinde duymaktadır. Kliniğin önüne gider ve üstlerine arabasını sürer.

Yorum: Macide'nin yalıdan yürüttüğü emzik; Özkan'ın bebeği Can Haşmet'in.. DNA sonuçları çıkınca ortalık fena karışacak :)




Hiç yorum yok:
Write comments