25.04.2016

Evli ve Öfkeli 27. Bölüm özeti. Kızlar piknikte kaçırılırlar

Murat ve Esra'ya başkomiser atarlar. Murat'ın okul arkadaşı "Yıldırım" atanmıştır. Müfettişin özellikle Murat'a kötülük olsun diye gönderdiği anlaşılır.

Cenk ve Mine balayından dönüşte onları kayınvalide ve kayınpeder sürprizi beklemektedir. Evi tadilata sokmuş, bebek odasını onlar yapmaya başlamışlar. Anne ise en az doğuma kadar kalacaktır. Cenk evde tadilat olduğu için Mine'nin evine yerleşirler. Mine ve Cenk ikizlerinin olacağını öğrenmişlerdir.

Dilek'in kızı Merve okula gitmediği ortaya çıkar. Herkes seferber olur. En son Tarık'ın okul önünde konuştuğu görüldüğü için Tarık'a giderler. Şuursuz Engin orada olay çıkarır

Dilek programa gitmediği için onun kayıp olduğu sanılır. Daha sonra Dilek yayını arayıp kızının kayıp olduğunu söyler. Tüm Türkiye kızı aramaktadır. Tarık daha önceki konuşmalarından kızın bulunduğu yeri tahmin edip bulur. Kızla konuşur.

Coşku ile Macit'in ortaklık için konuşmaları sürerken Seray'ın Coşku ile ilgili yanlış anlaması sürmektedir. Macit'in mali durumu iyi değildir. Seray kızının sevgilisini Cihan sanmaktadır. Macit olanları duyunca Coşku'ya saldırır. Coşku'dan gerçekleri öğrenip özür diler ama Coşku "ortaklık yapmasak daha iyi olacak galiba" der. Macit'te mecburen parası olan İbrahim ile ortak olur.

Tarık'ın evine Cihan spor hocası kızı getirmişken; Tarık eve gelir. Tarık tam duşa girecekken Dilek'de Cihan ile Deniz hakkında konuşmak için oraya gelir. Tarık'ın odasına saklanmış kızı ve çıplak Tarık'ı görünce yanlış anlar. Tarık ile platesci kızı, Cihan ile Deniz'i beraber sanmaktadır.

Tarık salonunda çalışan kızı işten çıkaracakken, Cihan suçu üzerine alır. Tarık da Cihan'ı evden kovar. Cihan arkadaşının evine gider ama Tarık ile yaşamaktan temizlik hastası olmuştur. Orada kalmada çok zorlanır 3 saat temizlik yapar. Tarık da Cihan'la beraber yaşamayı ve kavgalarını özlemiştir. Bölüm sonunda tekrar bir araya gelirler.

Murat tam amirine nişanı attığını, Esra'yı söylemeye gittiğinde oğlunun da nişan attığını duymuş; oğluna bağırmaktadır. Murat hiç birşey söyleyemez. Esra da ona kızar, onu dışarı atar.

Merve piknik istemiş. Kızlar beraber pikniğe giderler. Orada Seray ve Dilek uzaklaşıp kavga ederler. yolu kaybettikleri için bir kulube görürler. Oradakilere yol sormak isterler ama içerde silahlı adamlar vardır. Kızları rehin alırlar. İkilinin gelmediğini farkeden ekip; onları aramaya başlar. Murat'ın dikkati sayesinde ortak bir operasyonla kızları kurtarırlar. Seray ve Dilek barışır.

Başkomiser Esra ile Murat'ı öpüşürken görür.




Hiç yorum yok:
Write comments