23.04.2016

Kara Sevda 27. bölüm özet. Sen benim belam mısın Nihan?*

Nihan'ın hastaneden taburcu olacağı an geldiğinde Kemal, Leyla'nın yardımıyla çatıda bekleyen helikopterle Nihan'ı kaçırır. Kemal; Ozan ile de konuşmuştur. Onlar uzaklaştığında avukata gidecektir. Leyla arabayla çıkar. Emir Nihan'ın kaçtığını anladığında deliye döner.
Emir arayıp Vildan'a kızının kaçtığını haber veriyor. Ozan'ın ve Zeynep'in de telefonları kapalıdır.

Kemal Emir'i oyalamak için şirkete de denetçiler göndermiştir. Emir Tarık'ı da sorgular.
Nihan epey tedirgindir ve hala özgür olduğuna inanamaz haldedir.

Asu ve Tufan'ın arasında güven sorunları var. Asu amcasıyla Tufan'ın annesi hakkında konuşur. O da Kemal'in ortaklıktan vazgeçtiğini ve gittiğini bildiren mektubunu alır. İntikam falan umrunda değildir. Deliye döner. Emir; Leyla'yı sorgular. O gemiye yönlendirir. Leyla Kemal'in anne babasıyla konuşur
Tufan ayırtılmış gemi biletlerini bulur. Kaldıkları yeri de bulduğunu düşünmektedir.
Ozan biraz korkmaya başlamıştır. Karısı ile bu korkularını paylaşır. Zeynep hakkaten hamile galiba ama Emir'den muhtemelen. Vildan da Zeynep'in hamileliğini öğrenir.

Emir; Vildan ve Önder'e notta ne yazdığını sorar. Emir Nihan'ın arkadaşını da sorgular.
Emir bir evin etrafını çevirtir. Ancak orası kaldıkları yer değildir.

Zeynep Emir'i arar. Hamile olduğunu ve ondan olabileceğini söyler. Pazarlık yaparlar. Zeynep yerlerini öğrenip söyleyecek, Ozan'ı dönmeye ama teslim olmamaya ikna edecektir. Karşılığında Zeynep çocuğunu doğuracak ve Emir de ona ilişmiyecektir. Zeynep ne yapıp eder Ozan'ı ikna eder.

Zeynep Kemal'in cebini öğrenir. Adresi buldurtur. Kemal kahvaltılık almak için evden çıkınca Emir harekete geçer. Bir nişancı Kemal'e nisan almış beklerken; Emir Nihan'ın kapısını çalar.

Yorum: Muhtemelen Emir Nihan'ı kendisiyle gelmeye ikna etmek için Kemal'i öldüreceğini söyleyecek 



Hiç yorum yok:
Write comments