28.04.2016

Kara Sevda 28.bölüm özet. Nihan Kemal'i arkasında bırakıp Emir'e döner


Geçen bölüm kapıda çalmış; Emir gelmişti. Emir tam tahmin ettiğim gibi Nihan'ı sevdikleriyle tehdit eder. Ozan'ın teslim olmayacağını yan çizdiğini söyler. Ozan "Çocuğum için vazgeçtim" der. Nihan söyleyecek bir şey bulamaz. Telefonda görüntülü aramayla Kemal'e doğrultulmuş silahı gösterir. Nihan çaresiz geri dönmeyi kabul eder. Nihan Emir'den ertesi gün sabaha kadar izin ister. Kemal'i ikna edip Emir'e gidecektir.

Kemal alışverişten döner. Nihan biraz tutuktur. Zeynep Emir ile konuşurken; Ozan'a yakalanır ama olayı kıvırır.

Asu Tufan'ın kendisine tavırlı davranmasının ardından olayı araştırmaya başlar ve annesinin evine gider. Galip'in kızı olduğunu anlatır. Kadının Zonguldak'a mektuplar yolladığını öğrenir. Ve mektupları amcasının evinde bulur. Yalan söylediğini anlayınca yıkılır

Nihan geceyi ve gündüzü Kemal ile geçirir. Sabah söz verdiği gibi Kemal'e not bırakıp evden çıkar ama Kemal onu bulup eve götürür. Emir de sözünde durur. Sabah eve giren adamı Leyla'yı bıçaklatır. Nihan Emir'e döner.

Zehir'den Ozan ve Zeynep geri dönmek istediğini öğrenir. Evine girdiğinde ise Leyla'ya ait kanlı eşyalar görüp panik olur. Oktay Leyla'nın yanında hastanededır. Kemal hastaneye gelir. Emir'den şüphelenmektedir.

Tarık eski sevgilisiyle barışmak için evinin önüne gider. Evden bir adamla çıktığını görüp olay çıkartır. Sonradan öğreniriz ki adam kızın kardeşiymiş. Tarık ve kız barışırlar.

Oktay Vildan'a Leyla'nın evi için ihaleye girmemesi eger girerse evde kalmıyacağını söyler. Galip'e de gidip ihaleye girmiyceksin yoksa Rekabet Kurulu'na şirket bilgisi veririm. Kat ve kat ödersin der. Galip ihaleye katılmadığı için Leyla evini geri alır. Ama Galip sanki onun için iyilik yapmış gibi davranır.


Kemal Zehir'den aldığı bir tabancayla Emir'in odasına gider. Emir'e "Bu gece bu hesap biticek. Ya sen bitireceksin ya da ben" der. Tabancayı masanın üstüne koyar.


Hiç yorum yok:
Write comments