5.04.2016

Paramparça 60. bölüm özet. Harun bebeğin kendisinden olduğunu öğreniyor.

Harun'a çarpan araba Dilara'nın şok yaşamasına sonrasında da aklının başına gelmesine sebep olmuştur. Mahide ve Ayşe Harun'un ameliyata alındığı haberini alıp hastaneye koşarlar.

Cansu Deniz'in evine gider. Deniz onu kovar. Evde başka bir kızı gördüğünde artık peşini bırakır.
Cansu attan düşüp biraz incinir. Cihan Onunla yemek yer. Deniz ile ilgili dertleşirler. Özkan'a da gidip Deniz'i sorar. O da "boşver" der

Hazal batarist Özgür'le tanışmaya gider. Birkaç gün sonra da evden bakıcı Sevgi sayesinde kaçıp onun çaldığı bara gider

Psikiyatrist Ayşe; Hazal'ın terapisini bırakır.

Candan da hastaneye gider. Mahide onu kimse görmeden dışarı postalar.
Dilara Harun'un yanına gelir. Dilara ondan ayrıldığı için ve ayrı geçen her an için pişmandır. Demir'in babası olduğunu da söyler. Bebeğin fotograflarını çekip ona gönderir. Daha sonra bebeği alıp ona götürür. Gün boyu bebekle ve Dilara ile hasret giderir.

Deniz Özkan'a gider. Annesinin geçmişi ile ilgili bilgi almak için İnci'ye giderler. O da olanları anlatır. Babasının komiser olmadığını öğrenir. Daha sonrasında ise kabadayı olan babası ile karşılaşır. Adam Ona eski arabasını verir. Kim olduğunu sorgulayınca da "Babanım" der. Bir parkta otururlar; olanları anlatır. Ama Deniz bağırıp çağırıp gider.

Cihan Ayşe'ye gider. "Senden hoşlanıyorum ama evliyim. Seninle bir geleceğimiz olamaz" der.
Mahide'nin Candan ve Ozan ile ilgili planları vardır. Candan'ı Ozan'ın evinin karşısında cafede işe sokar. Ozan Onu görür ve sorgular. Aklı onun anlattıklarında kalır.

Cihan sürekli Ayşe'yi düşünmektedir. Ve kendini tutamayıp Ona gider.





Hiç yorum yok:
Write comments