5.04.2016

Gecenin Kraliçesi 13. bölüm özet. Kartal yakalanmak üzere, Selin kayıp

Kartal Selin'in yanına gelir. Beraberce kaçmaya başlarlar.
Osman onları takiptedir. Polise ihbar eder. Ama kendilerini takip ettiğini anlayıp Sadık ile yer değiştirir. Polisleri ve Osman'ı atlatırlar.

Esra'nın suçu üstlenmesi bir işe yaramamıştır. Tüm deliller Kartal'ı gösterdiği için kabul etmezler. Meteyi ararlar o da gelip Esra'yı alır.

Oktay Kartal'a hikayesini anlatır. Cd.yi verir. Kartal Oktay'a "Aziz'in yanına dön bana bilgi ver" der. O da güç bela Osman'ı sadakatine ikna eder. Osman'dan para ister; yine geçiştirir.

Aziz eve gelir. Osman onu ziyarete eve gelir. Aziz ondan Kartal'ı bulmasını ister.
Mete ile Elif'in arası iyidir. Esra'ya "biz çıkıyoruz" derler.

Kartal Selin'e babası ile ilgili gerçekleri söyleyemeden; Selin Kartal'a "babamı bir daha kaybedemem" der. Bunun üzerine Kartal Selin ve küçük Osman'la yurtdışına kaçmaya karar verir.

Burcu evden kaçmıştır. Hakan kızı gittiği yerden getirir. Oktay okulda satranç hocalığından istifa etmiştir. Aziz bu ailedeki gerginliği anlar ve Hüma'yı sıkıştırır. Burcu Oktay ile buluşup konuşmak ister. Burcu Oktay'a "Sen benin babam değilsin" der.

Emre pasaportları alır. Osman Sadık'ı arar "Buluşalım, anlatacaklarım var" der. Ama asıl planı Sadık'ın peşine adam tamaktır.

Burcu Aziz'e olanları anlatır. Aziz Hüma ile konuşur. "Hakan'a da sana yardım edicem" der.
Oktay ve Hakan buluşur konuşurlar. İlk defa birbirlerini anlarlar.

Selin; Kartal'ın konuşmalarını duyar. Babası hakkında gerçekleri öğrenir. Ertesi gün Selin evde yoktur. Oktay Emre'yi arar."Osman Sadık'ın peşine adam taktı. Kartal'ın yerini buldu" der. Emre Kartal'a gider. Kaçmalısın der. Ama polis arabaları görünür.

Sadık Aziz'in evine gelir. Aziz ile ilgili gerçekleri ailesinin önünde anlatır. 



Hiç yorum yok:
Write comments