17.04.2016

Tatlı İntikam 4. bölüm özet. Pelin Tolga ile ilgili gerçekleri öğreniyor mu?

Geçen bölüm restauranta haciz gelmişti. Kurtulmak için çok uğraştılar ama Ceyda'nın entrikaları yüzünden restaurantı kaybetme korkusu yaşamışlardı. Sinan tam Pelin'den parayı almaya ikna olmuşken Tolga'nın döndüğü haberini almış; parayı istememişti. Tek kurtuluş yolu kalmıştı Ceyda. Sinan mecburen Ceyda'nın para karşılığında ortaklık teklifini kabul etti. Pelin ve Bülent vazgeçirmeye çalışsa da Sinan fikrinden dönmez.

Ceyda Sinan'ın annesini etkileme çalışmalarına bölüm boyunca devam etti. Ortak olduğunun ertesi günü elemanları toplayıp tırnak kontrolü, hijyen nutku, kılık kıyafet ikazı yaptı. Sinan bu durumu görüp ikaz etse de Ceyda gene bildiğini yapacak gibi görünüyor.

Pelin restauranta gelir. Sinan ona "Artık burda çalışmıyorsun; seni azat ettim." der. Pelin  bu duruma üzülür. Ama yapacak birşeyi yoktur. Çaresiz kabul eder ve işine döner. Ama derneğin yemeği için Filiya restaurantı tavsiye eder. Çocuklara bu müjdeyi verir.

Tolga; Pelin'in annesinden kızın sevmediği şeylerin tiyosunu alıp kza öyle davranır. Ama bilmedikleri birşey vardır. Pelin artık değişmiştir. Tolga'nın bu yaptıklarına artık kızmaz.  Tolga da bu değişimden etkilenmeye başlamıştır. Tolga'nın menejeri Tolga'ya büyük bir reklam anlaşması ayarlamaya çalışmaktadır. Reklamın tek şartı; reklamını yapacakları şirketin patronu kadını yemeğe çıkarması ve arada idare etmesidir. Tolga kabul eder.

Pelin'in babası kızına karşı yapılan bu planı öğrenir. Karısına kızar, kızını uyaracağını söyler. Ama karısı bırakmaz. Boşanma lafları ederler ama ciddi değiller bence.
Sinan'ın ablası Havva ona kalmaya gelir. Havva'nın kocası karısın unutamamakta ve hayatını devam edecek parayı da bulamamakta. Sinan'ın annesi kızını özlemekte. Sinan bir akşam eniştesini evinin önünde görüp biraz ağırda olsa konuşur.


Bülent Başak ile akşam yemek ayarlar ama kızı evine çağırır. Kızda buna kızar haliyle. Tokatı basar gider. Bülent dertleşmek için Sinan'la içmeye giderler. Pelin Ceyda ile gittiğini zanneder. Sinan onu bozmaz. Gittikleri meyhanede Tolga'yla ve yeni reklam için patronu olan kadınla karşılaşırlar. Sinan Tolga'ya fena kızar. Kavga çıkarır.

Ertesi gün tatlı için Pelin ve Sinan'ın babasının bir arkadaşına  giderler. Adam biraz bunamış ama zaten tarifi bilmiyormuş ama anılardan bahsederler. Akşam restaurantta tatlı için değişik şeyler denerler. En son aradıklarını bulurlar.  "Gül kurusu" Gece geç saate kadar deneme yaptıkları için koltukta uyuyakalırlar. Sabah elemanlar ve Ceyda onları bulur.

Akşam diyetisyenler derneği yemeğine Tolga da gelir. Arıza çıkartır. Sinan ile Pelin kapışır. Fakat sonrasında Başak; Bülent'ten Tolga'nın Pelin'i aldattığını ve Sinan'ın bu yüzden Tolga'ya bu kadar kızgın olduğunu anlar. Bu durumu Pelin'e anlattığında Pelin Tolga ile yüzleşir. Tolga bunun annesinin fikri olduğunu söylediğinde ise Pelin yıkılır. Soluğu Sinan'ın kapısında alır. Sinan kızın bu kadar üzgün olmasına dayanamaz. Sarılır.



Hiç yorum yok:
Write comments