8.05.2016

46 Yok Olan 6. bölüm özet. Selin peşindeki adamın Doğan olduğunu öğrenir

Ceyla ile Murat o geceyi beraber geçirir. Sonrasında kız sürekli konuşur. Fakat sabah uyandığında hiçbir şey hatırlamamaktadır. Kendisine Murat'ın Ezo'ya hazırladığı ilaçtan verdiğini itiraf eder.

Salim nedense evden çıkar ve bir bahaneyle amcanın evine gider. Amcanın kızı Fusun; Salim'e "Ben evdeyken bir daha buraya gelme" diyor. Sonradan anlıyoruz ki Fusun ve Salim'in arasında bir ilişki varmış hatta 11 haftalık bebek aldırmışlardır.

Selin Doğan'ın evinde o gece olanları konuşur. Doğan'ın kendisini kurtardığını düşünmektedir. Doğan ilk defa birini öldürdüğünü söyler. Selin sabah ilk iş kırtasiyeye gider. Kendisine gelen tehdit mektuplarında parmak izi çıkan adamı sorgular. Adam bilmediğini söyleyince kamera kayıtlarına bakmaya karar verirler. Emniyete gider ama izlemeye fırsatı olmaz.

Amca ona gelip gece neler yaptığını sorduğunda komiser Selin ile ilgili detayları hatırlar. Ve kendisine yeniden iğne yapar. Hastaneye polisler gelir. Organ mafyasının bulunduğu restaurantla ilgili sorgularlar. DNA örneği isterler bi de hastanenin medikal satın alma raporlarını.. Ezo gözlerini açar ama yine kapar.

Selin komiserin İzmir'deki amiri gelmiş Selin'in görevi kötüye kullandığı ve görevi eline yüzüne bulaştırdığını söylemiştir. Şuan ki amiri o görevle ilgili ayrıntı vermesini ister. Anlatır. Doğan kendisine destek verdiğini söyler. Soruşturmayı biraz ertelerler. Akşam için Doğan Selin'i eve çağırır. Kız tamam der ama kamera görüntülerinde Doğan'ı gören Selin bir bahane üretip ona gitmez.

Murat'a esrarengiz bir telefon gelir. Babasının katilini ona vereceklerini söylemektedirler. Adres bilgisi atarlar. Gece oraya gittiğinde kolları bağlı bir adam vardır. Hafızasını yokladığında adamı hakikaten babasını öldürürken gördüğünü hatırlar. Sorguya çeker ve büyük bir soğukkanlılıkla onu öldürür.



Hiç yorum yok:
Write comments