8.05.2016

Kiralık Aşk 45. bölüm özet. Fikret'in yolladığı mektup ortalığı nasıl karıştıracak

Haziran 2016 tarihinde yeni bir koşuşturmaca ile açılır. Catering firması trafiğe takılmış gelemiyor.

Günümüzde ise Defne Ömer'in yanına gelmiş kapı ağzında öpüşmüşlerdi. Mutlu mesut eve girerler, aşk dolu oyunlar oynarlarken Defne'nin anneannesi fenalaştığı için Defne eve döner. Ömer'in aklı da onda kalmış; neden anneannenin fenalaştığını anlamaya çalışmaktadır. Defne kıvırmaya başlar ama Ömer bir terslik olduğunu ve kendisinden sakladığını anlamıştır. Akşam yemeğinde Nihan ile buluşup onun ağzından birşeyler almaya çalışır. Ama Nihan onun sıkı markajına ragmen konuşmaz. Ama içinde de tutamayıp şöför Şükrü'ye söyler. Anneannenin de ağzını arar ama öğrenemez.

Yasemin işyerinde Sinan'la olmaktan mutludur. Sinan da havalara uçmuş bir halde geziyor şirkette. Toplantı yaparlar. Fikret gitmiştir. Şimdi asıl soru Nişantaşı'nın göbeğinde bu kadar büyük yeri hakkaten tek başlarına tutmalımıdırlar. Sinan ve Defne gereksiz bir para gideri derken; Ömer ve Yasemin prestij için çok iyi olacak demektedirler. İkiye iki kaldıkları için karar veremezler.
Doktor Selim'de sağlık hizmetlerini başkasına vermiş :)

Bu arada Deniz ve Sude'nin arası gittikçe derinleşmektedir. Menfaat ilişkisi gittikçe arkadaşlığa dönüşmektedir. Hatta Deniz biraz daha fazla şeyler hissetmektedir. Sude Yasemin'in ortak olduğunu öğrendiğinde sarhoş olur ve Deniz'e gider. Deniz onunla ilgilenir ve Sude onun yatağında uyuyakalır.

Ömer'in iş yoğunluğu yüzünden yasemin kalıba yani İso'lara gider. İso dağılır. Akşam içer. Serdar onu toparlayıp kendi evine getirir. İso ertesi gün teknik lise mezunu olmasının da avantajını kullanarak yeni bir kalıp makinesi şeması çizer. Ustası da beğenir.

Sinan'ın annesi yazlık evlerine çardak yaptırması için Sinan'ı arar. Sinan'ın aklına Yasemin ile oraya gitmek gelir. Kızı ikna eder. Aynı zamanda bir türlü yalnız kalamayan  Ömer de Defne'yi anahtarı kendilerinde olan Sinan'ın yazlığına kaçırır. Sinan'ın annesi Neriman hanımı arar. O da kocasıyla aynı yazlığa gitmeye karar verir. Üç çiftte birbirlerinden habersiz orada karşılaşır. Hiçbiri istediği ortama kavuşamaz haliyle. Üstelik Sinan ve Yasemin Nişantaşı'ndaki dükkan ile başlayan kişiselleşen bir kavga bile ederler.

Şöför Şükrü; Ömer beye Nihan'dan öğrendiği sırrı söyler. Defne'lerin evi satılacak; evden atılacaklardır. Ömer ne yapması gerektiğini bilemez. İso ile konuşur. Evi İso'nuun üzerine alır. Ancak İso'nun içi rahat etmez. Defne'ye tapuyu gösterir. Fakat tam o sırada Defne'yi New York'tan Fikret arar. Bir gaflet anında Ömer'e herşeyi anlatan bir mektup yazıp yollamıştır.


Hiç yorum yok:
Write comments