14.05.2016

46 Yok Olan 7. Bölüm özet. Murat cesedi gömerken kime yakalanıyor

Murat o adamı öldürdükten sonra diğer adamlar Murat'ın öfkesinin dinmesini; bu işin peşini bırakmasını söylerler ama Murat gülerek ordan uzaklaşır. Sonrasında bir partiye gider. Partide bir öğrencisini görür. Kız ve sevgilisi kavga ederler. Adam Murat'ın kıza asıldığını düşündüğü için Murat'a küfür eder ve kızı tartaklar. Murat adama arabayla çarpar. Babasının katilini öldürdüğü yere getirir. Adamın evli olduğu da öğrenince onu bıçaklayıp öldürür. Tam o sırada ilk cesedi ortadan kaldırmak için temizlik şirketi gelir; Murat kendi öldürdüğünü arabasının bağajına koyar. Oradan Selin'e gider.

Geçen gece biri Selin'i öldürmeye çalıştığında Murat ortadan kaybolduğu için kız ona kızgındır. Fakat ondan Doğan'ın kendisini kurtarmadığını öğrenir. Selin Doğan'ı arayıp sorar. Doğan da Murat'a "sana ne? Niye karışıyorsun?" der. Kız için telefonda tartışırlar. Murat tam öldürdüğü çocuğu gömecek iken; diğer Murat ortaya çıkar. Salim'e diğer Murat'a haber vermesi için mesaj bırakmaya çalışır ama başarılı olamaz; zamanı yetmez.

Ezo'ya masaj yapan hemşire Murat'a da masaj yapmıştır. Murat da ona zam yaptığı için onun kendisinden hoşlandığını sanmaktadır. Bunu Ceyla'ya söyler. O da "Öyle birşey olduğunu sanmıyorum" der. Ceyla annesine kahvaltıda Murat'ı anlatır. Annesini estetik için hastaneye götürür. Orada Murat ile masaj yapan hemşire ile ilgili konuşur. Kıskançlık yapmaktadır.

Yıldız hanım Murat'ı bu işten vazgeçirmek için bu adamları tutmuştur. Amca da kendi araştırmasını yapmaktadır. Murat sabah uyanmış yine ne yaptığını hatırlamamıştır. Salim eski sevgilisi Füsun ile telefonda konuşurlar.Kız sonrasında panik atar geçirir. Salim hastaneye onun yanına gider.

Selin Doğan hakkında bilgi toplamaya çalışmaktadır. Vururlan eski ortağının annesinin evinin önünde Doğan'la konuşur  ve herşeyi anlatmasını ister.

Murat üniversiteye gider. Fakat sonrasında bagajda ki cesedi görüp şaşırır ve panikler. Bahçeye mezar kazıp adamı oraya gömer. Tam o sırada bir taksi eve yanaşır.




Hiç yorum yok:
Write comments