22.01.2019

Söz Dizisi 66. bölüm özet. Yavuz ve Derya kuşatma altında

Ateş'in bulunduğu araba patlamış içinde buldukları ceset parçalarını bir torbada taşıyarak getirirler. Adli tıbbın incelemesini tamamlamasını beklemeye başlarlar. Tim de Nazlı da Yavuz da çok üzgündür. Daha sonra Ateş'in saatinden acil durum sinyali gelmeye başlar. Türk silahlı kuvvetler mensuplarının kullandığı bir gprs sinyali imiş. Erdem Albay ve tim oraya doğru hareket eder. Sınır ötesinde bir hapishaneden sinyalin geldiğini görürler.

Kopuk vurmadan önce Yavuz çelik yelek giydiğini bildiği Derya'yı vurmarak kurtarmıştır. Kopuk'a acil müdahale ederler. Usta; Kopuk'la beraber Sami'nin cep telefonuna sızmayı başarır. Dragan'la ikisi birisiyle konuşmaya gider. Onların konuşmalarını ortam dinleme ile dinleyip örgüt ve toprak alımlarını konuştuklarını duyarlar.

Yavuz bu konuşmanın kaydını örgütün diğer üyelerine dinletir. Adamlar onlardan topladığı para ile sınır ötesinde toprak aldığını duyunca Sami'ye kızarlar. Onunla yüzleştiklerinde Sami onları; oralar çok değerlenecek bizim için aldım diye kandırır. Sadece içlerinden Orhan ismindeki adam bunu kabul etmeyip toplantıyı terk eder.

Fethi'yi çok üzgün gören Çaylak konuşması için onu cesaretlendirir. Fethi ona bir bebeklerinin olacağını ama operasyon sırasında Eylem'i dövdüklerinde bebeği kaybettiğini anlatır. Orada olmasına rağmen engel olmadığı için kendisini suçlamaktadır. Derya da Eylem'e bebeği sorduğunda durumu öğrenip ona destek olacağına söz verir. Sonrasında iki sevgili bu konuyu konuşur.

Su; Feyzullah'a bir bebekleri olsun istediğini söyler. Feyzullah mutlu olur.
Keşanlı kafa dağıtmak için Aşık ile beraber Melisa'nın çalıştığı mekana gider. Oraya gelen Cahit'in adamları kıza "Yenge" diye hitap edip patronlarının çiçeğini vermeye kalkınca Keşanlı delirip adamları döver. Melisa'yı aradığını anladığında da telefonu alıp adamla ağız dalaşı yapıp birbirlerine göz dağı verirler.

Sami; Orhan'ı şöförü aracılığıyla öldürmeye kalkınca adam Yavuz'u arayıp yardım ister. Onu kurtarması karşılığında bildiklerini anlatacağını söyler. Yavuz onu ve ailesini kurtarır. Orhan eğer kendisini korumaya söz verirlerse Sami, örgüt ve Sami'nin üzerindeki kişinin adını onlara vereceğini söyler. Adı söyleyemeden polis gelir. Orhan savcı Derya'yla konuşmak isteyince onu gizli eve götürürler. Eylem ile adamla konuşmak için gittiklerinde Orhan en üstteki adamın ismini yalnızca Yavuz Karasu'ya söyleyeceğini söyler.

Çaresiz Yavuz'u çağırırlar. Bu sırada Orhan'ın yakalandığını ve konuşacağını tahmin eden Sami; üstü olan adamı arar. Adam Orhan'ı bulmaya Dragan'ı yollar. Bu sırada Eylem ve DErya'nın en güvendikleri kadın elemanları onlara ihanet edip güvenli evin yerini Dragan'a söyler. Yavuz Orhan'ın ağzından ismi alacakken Dragan saldırıp Orhan'ı vurur. Eylem, Derya ve Yavuz beraberce Orhan'ı evden kaçırır. Yolda peşlerine Dragan ve adamları düşünce Yavuz ve Derya yanlarına Orhan'ı da alıp ormanlık alana kaçarlar. Eylem bir kaçını vurur ama Dragan Yavuzların peşine düşer.

Eylem de yardım çağırıp Yavuzları bulmaya çalışır ama ikisinin de telefonları olmadığı için bulmaları zorlaşmıştır. Dragan ise köpek yardımıyla onların izini sürer. Yavuzlar terk edilmiş bir ev bulur. Silahlarını kontrol edip barikatler kurarlar. Dragan onları bulduğunda ikili duygusal bir konuşma yapmaktadırlar. Derya aşkını ilan edip ilişki yaşamak isteyince Yavuz ilk başta olumlu birşey söylemez ama artık saldıracakları zaman kızı öper.

Albay Erdem ve tim protokolün uzun süreceğini bildikleri için hapishane müdürü ile konuşmaya durumu anlatmaya çalışır. Adam hapishaneye girip Ateş'i veya sinyali bulmalarına izin vermeyince olay çıkarıp kendilerini içeri attırırlar. Sonra da oradakilerin hakkından gelip sinyalin geldiği hücreye girmeyi başarırlar. İçeride yüzü sarılı yatan kişi acaba gerçekten Ateş midir?






Hiç yorum yok:
Write comments