27.05.2016

Kiralık Aşk 48. bölüm özet. Ömer adadaki düğünün iptal edilmesine yol açıyor

Haziran 2016.. Koray gelin kaçtı diyerek ortalığı ayağa kaldırıyor ama megerse kaçmamış :)

Fragmanda düğün düğün dedikleri megerse Alp ile Şebnem'in düğünüymüş. Adada çocuğun ailesinin otelinde yaz düğünü yapılacaktır. Tekne ile adaya gidilme sırasında telefon trafiği ve yanlış anlaşmalar diziye damgasını vurur. Bu arada Ömer'in Defne'ye sürprizi tekne ile boğazda olmakmış. Defne'nin abisinden o gün duyduğu kızın çocukken istediği dans ayakkabılarını ve onu gördüğünde çizmeye başladığı şık siyah bir ayakkabıları hediye eder.

Büyük İplikçi Nerimanlara gider ve "Beni Ömer'le barıştıracaksın ve ben o düğüne gelicem. Yoksa miras falan göremezsiniz" der. Neriman bu işi ancak Defne'nin yapabileceğini düşünüp kızı tehdit eder. "Eger sen Ömer ile dedesini barıştırmazsan ben kiralık aşk olayını Ömer'e söylerim" der.

Sinan'ın evlilikle ilgili korkuları vardır. Yasemin de bunu hissettiği için düğüne gelmez. (Bu arada Yasemin'i canlandıran Sinem Öztürk bu hafta reklamcı sevgilisi ile evlenmiş. Tabi nikah ve hazırlıkları için dizideki sahnelerini azaltmış olmaları normal) Ömer Sinan'a evlilikle ve aşkla ilgili güzel şeyler söyler.

Gelin olacak kız bir sıkıntısını bir sırrını Neriman'a anlatır. Tabi o da diğer herkese. Şuan ortağı olan kişi önceden sevgilisiymiş ve şuan evleneceği kişinin bundan haberi yokmuş. Ömer bunu duyduğunda çok tepki verir. Kiralık aşk oyununu bilen herkes Ömer'in bu tepkisinden ve söylediklerinden çekinip birbirlerine bakarlar. Ömer damada söylemeleri gerektiği konusunda ısrarlıdır. Diğerleri onu vazgeçirmek için ellerinden geleni yaparlar

Sude dergide o 8 sayfa için hakikaten güzel bir fikir gerçekleştirmiştir. Trajı çok arttıracağını ve herkesin ondan bahsedeceğini düşünmektedir. Tramva Deniz bir gece sarhoş vaziyette ona gelir. "Sen bana ne yaptın?" gibilerden konuşur.


Yasemin Sinan'ın kendisiyle ciddi düşünmediğini düşünüp kız arkadaşlarıyla içer. Sarhoş bir anda Sinan'a "Ayrılalım" diye birsürü mesaj atar. Sinan uyuduğu için hiç birini görmez. Sabah da Yasemin ayıldığında çok pişman olur ve hemen Koray'ı arar. "Sinan'ın telefonundaki benim mesajlarımı silersen sana hayatım boyunca borçlu kalırım" der. Koray ne yapıp edip mesajları siler. Sinan o sabah Yasemin'e evlenme teklif etmeye karar verir. İstanbul'a döndüklerinde kırmızı güllerini de alıp Yasemin'e gider. Ama Yasemin mesaj olayında kendi kendinden korktuğu için Sinan'ın konuşmasına izin vermez. Sinan da sonrasında daha organize bir şekilde gelirim diye o an için susar.

Serdar ve Nihan'ın bebeklerinin cinsiyeti belli olacakmış. Serdar kız, Nihan erkek istemektedir. İso'nun başında konuşup dururlar. Sonrasında erkek olduğunu öğrenince de isim kargaşası yaşarlar. En sonunda "İso" ismini koymaya karar verirler :)

Ömer kimseyi dinlemez ve Alp geldiğinde kendisinden saklanan gerçeği ona söyler. Kavga ederler ve düğün iptal olur. Bu olay herkeste şok etkisi yaratır. herkes Ömer'e söylemediği için suçluluk duymakta ve onun tepkisinden korkmaktadır. İstanbul'a geri dönerler. Neriman "Ömer'i yarın kahvaltıya bize getir ben de dedesini getiririm. Böylece barışırlar" der. Defne kabul eder ve ertesi sabah Nerimanlara gitmek üzere yola çıkarlar. Yolda Defne dedesi hakkında Ömer'in ağzını arar ve kesin bir şekilde görmek istemediğini anlayınca içeri girmeden onu durdurur.


Hiç yorum yok:
Write comments