16.06.2016

Aşk Laftan Anlamaz 1. bölüm özet. Murat ve Hayat pardon Suna tanışır.

Hayat okulunu bitirmiş 6 aydır falan iş de bulamadığı için babası en sonuna annesini yollamış ve "Al kızı gel" demiştir. Hemşire olan Aslı ve marka müdürü İpek ile beraber aynı evde yaşamakta olan Hayat'ın annesi Emine teyze eşyalarını toplamaya başlamıştır bile. Hayat'ın babası "Bugün son; iş buldun buldun bulamadın toplayıp eşyaları memlekete dönüyorsunuz" demiş. O gün Hayat'ın 2 tane iş görüşmesi vardır.

Murat ise disiplinli bir iş adamıdır. Bir süreliğine Ankara da iş gezisindeymiş. O sabah gelir ve ailesiyle kavga eder. Doruk; Murat'ın baba bir anne ayrı küçük kardeşidir. Babanneleri Halime hanım tek istediği torunlarının evlendiğini görmektir. Babaları yavaş yavaş işi bırakıcağını söyler.

O gün baş rollerimizin ikisi de taksi arar. Karşılaşırlar. Yanlış anlaşmalar havada uçuşur. Hayat ilk iş görüşmesine geç kalır. İkincisi ise Murat'ın yönettiği Sarte tekstildir.

Didem şirketin katalog mankeni ve marka yüzüdür. Tuval şirketin baş tasarımcısıdır.

O gün Murat'ın babası müsteşar bir arkadaşı arar ve kızı Suna'yı işe almasını "Eti senin, kemiği benim" tarzında çalıştırmasını rica eder.  Suna isimli müsteşarın kızı ile Hayat ile aynı anda içeri girerler. Kız kendisi hakkında torpil ile ilgili konuşulanları duyunca görüşmekten vazgeçer. Kızın yere attığı CVsini elinde tuttuğu için onu Suna zannederler. Mülakata bile almadan "Yarın gel başla. Maaşın 3000 tl derler" Hayat maaşı duyunca ve annesi de onu memlekete götüreceği için sessizce olayaı kabullenir

Asansörde yine Murat ile karşılaşırlar. Asansör bozulur. Hayat'ın klostrofobisi varmış. Murat onu sakinleştirir. Hemen ekliyim Tatlı İntikam'ın asansör sahnesinde Pelin daha iyi kriz geçirmişti :)

Ertesi gün için kıyafet seçmeleri için 3 kız gardıroplarını birleştirdi de ancak kıyafet bulabildiler. Gece iki erkek kardeş kulube gider. Didem de onlara takılır. Gece de zorla Murat'ta koltukta kalır. İş yerinde Hayat'a sürekli eziyet edici işler verir.

Gerçek Suna da babasına işe girmediğini söyleyecekken; Murat'ın babası arar. "Kızın bugün işe başladı. Çok sevdim kızını" falan diyince kız da şaşırır ve durumu anlamak için şirkete gider. Hayat ile konuşacakken Murat gelir ve bölüm biter


Hiç yorum yok:
Write comments