8.06.2016

Güneşin Kızları 12. Bölüm. Ali Selin'e sürpriz yapıyor. Aşk Kırıntıları

Güneşin Kızları'nda Selin; Ali'ye sürpriz yapacağını söylemişti. Ali de Savaş ile konuştuğunda biraz gaza gelip Selin'e sürpriz hazırlayıp  onun gönlünü almaya çalışmak için onu bir cafeye davet eder. cafe de ikisinden başka kimse yoktur ve Ali'yi bekleyen kötü sürpriz Selin'in çantasındaki montajlanmış öpüşme sahnesidir. Ali bundan habersiz Selin'e kendini affettirmeye çalışmaktadır. çünkü o da Emre'nin doğum gününde Didem ve Tuğçe'nin aklına uyup bilmeden Selin'in çıplak görüntülerinin çekilmesine sebep olmuştu.

Selin Ali'yi sahnede görünce şaşırır. "Ben böyle bir buluşma düşünmemeiştim" Ali hafif dalga geçerek "Nasıl bir buluşma düşünmüştün?" Selin omuzlarını yukarı kaldırarak "Ne biliyim? Cafe gibi bir yer." Ali kesin bir ifadeyle "Bugün burda bizden başka kimse olmıycak. konuşucaz ve bu konuyu bitiricez." Selin çantasındaki Cd'yi düşünerek "Bitecek o doğru" diyor. Ali "Bana bir sürpriz hazırladığını söyledin. Eyvallah. İnan hoşuma gidip gitmiyceği konusunda hiçbir fikrim yok. Ama önce ben konuşmak istiyorum" Selin kafasını olumsuz gibi iki yana sallar "Konuşmıyalım ne değişecek ki hiç bir şey değişmiycek" Ali gülümser "Gerçekten mi? Daha ne söyliyceğimi bile bilmiyorsun" Selin "Biz konuşmamız  gereken herşeyi konuştuk Ali" Ali yine gülümser ve "Konuşucam ama kelimelerle değil. Bununla" diyor ve yanında duran gitarı alıyor.

Ve Teoman'ın 'Aşk Kırıntıları' şarkısını kızın koca gözlerinin içine bakarak söylüyor. Selin ne yapacağını bilemiyor çünkü o buraya kavgaya, hatta hazırladığı Cd ile Ali'nin sonunu getirmeye gelmişti. İkili şarkıyı dinlerken beraber geçirdikleri güzel ve kötü anlar akıllarına gelir.

Hiç yorum yok:
Write comments