26.06.2016

Kiralık Aşk 52. Bölüm. Sezon FİNALinde Defne'den beklenmeyen itiraf

Defne ve Ömer sonunda kendi düğünlerindeler. Tam davetlilerin önüne çıkarken Ömer; Defne'yi durdurup kızın ellerini tutup gözlerinin içine bakıyor. "Defne. Bundan sonra hayatımız böyle olacak. Tüm bu kalabalık dağıldıktan sonra biz kalıcaz. İkimiz. hayatımız boyunca birlikte olucaz. Aynı günü, aynı geceyi. Aynı ömrü paylaşıcaz birlikte. Mutlulukla ve güvenle. Yıllar geçicek eskimeden, eksilmeden yaş alıcaz. Yine birlikte. Ve ben hala şanslı hissediyor olucam kendimi. Yanımda sen olduğun için. Senle bir olabildiğim için. İyiki varsın sevgilim."

Birden Defne'nin gözlerine bir korku, bir çekince gelir. Gözlerini kırpıştırır. "Ömer benim sana birşey söylemem lazım" Tam o sırada organizatör kadın onları ikaz eder. "Evet hareket alıyoruz. Buyrun müzik başladı" Kolkola girip davetlilere selam veriyorlar. tüm sevdikleri ve aileler onları çılgınca alkışlıyor. Ömer gerçekten mutlu. Etrafa gülücükler dağıtıyor. Defne tereddütte ve hatta korkuyor gibi. Ömer'e bakarak "Herşey bir oyunla başladı" Daha ilk cümlede Ömer'in yüzü düşüyor. Alkışlar eşliğinde yürümeye başlıyorlar. "Senin evlenmen gerekiyormuş. Neriman hanım bunun için beni buldu. Bir teklifte bulundu. 200 bin liralık bir teklif. Abimin borcu vardı. Sinan beyden saklamasını istediler. Söyliycek oldu. Sude öğrenince.. Koray bey de biliyordu. Necmi bey oyun bitsin dedi. Ben sana aşık oldum. İşte bu yüzdendi kaçmalarım, çırpınmalarım, yalanlarım"

Defne'nin ağzından çıkan her isimde Ömer başını çevirip o kişiye bakıyor ve öfkesi daha da artıyor. Yalnızlığı ve aldatılmışlık hissi daha da katlanıyor. Tüm yolu geçtiler ve nikah memurunun yanına kadar geldiler. Ömer'in gözlerinden öfke fışkırıyor ve Defne korkarak ona bakıyor. Defne 'nin canı acıyor gibi.

Ömer evlense de evlenmese de arkadaşlarına ve ailesine çok öfkeli ve çok kırgın olacak. Onları asla affetmiyecek ve kabuğuna çekilecek. Artık Kiralık Aşk da hiçbirşey eskisi gibi olmayacak

Hiç yorum yok:
Write comments