16.06.2016

No: 309 Dizisi 3. bölüm özet. Lale ve Onur evlenmeye karar verir.

Geçen bölümün sonunda Lale'nin başı dönmüş Onur'un kollarına bayılmıştı. Onur da onu hastaneye getirir. Doktor Onur onu muayene eder. Kalp atışlarını dinlerler. İki aile de koştura koştura; çekişe çekişe gelirler.

Kan değerleri normaldir ama psikolojik olarak rahat ve huzurlu olması gerektiğini söylerler. Stresten uzak durması gerektiğini söyler. Bu arada Lale'nin küçük kardeşi Nergis'e Onur'un şöförü Samet çarpar. İlk bakışta aşk yaşarlar.

Onur'un evleneceği Pelinsu'nun babası vergi borcundan dolayı tutuklanmıştır. Gelinlik provası sırasında öğrenirler ve Onur'dan istemek zorundadırlar.

Onur; babaannesi İsmet hanımın yanına gider. Kadın olanlardan dolayı Onur'a kırgındır. Beraber Lale ile ilgili konuşurlar. "Çocuğun için annesine de iyi davranman lazım" der

Lale de ablasına Onur'un evlilik sözleşmesi ile ilgili konuşurlar. Tam o sırada Onur arar. "Özür dilerim. Sözleşme ailemin fikriydi. Olayları kontrol altında tutmak istiyor. Hem bizim hem de ailelerimizin iyiliği için evlenmemiz lazım" der. Ablası da "Bence de öyle" der. Lale düşünmek için odasına çıkar. Bütün gece ikisi de doktoru bebeğin kalp atışlarını düşünürler.


Erol'ün anne babası Onurlara oturmaya gelip laf sokar. Ertesi gün de anne oğul dolap çevirip Onur'un telefonundan Lale'nin telefonunu alırlar. Bu arada Erol ağzından "masana oturanın Pelinsu olmadığını nereden bilecektin" der. Erol'un annesi Lale'nin adresini almayı planlar ve çeyiz mağazasından arıyoruz diye arayıp adresini ister

Onur ve Pelinsu yemeğe çıkar. Annesi arayıp babam kalp krizi geçirmiş. Kritik durumu atlatmış. "Ortağı onu dolandırınca kriz geçirmiş" der. Onur da kızın gözyaşlarına inanır ve parayı vereceğini söyler. Hakkaten de ertesi gün parayı Pelinsu'ya gönderir.

Lale'nin ailesi kız isteme için alışveriş ve temizlik hazırlıkları yapmayı planlarlar. Erol'un annesi Lalelerin çiçekçi olduğunu öğrenince magazincileri arar.

Nergis ablalarına Samet'i anlatır. Samet de Onur'a Nergis'i anlatır. Sonrasında Samet yanlış numara verdiğini farkeder.
Lale ile Onur buluştuğunda onlar da sokakta karşılaşırlar. Samet ona kartını verir. Lale ve Onur buluşurlar. Lale sözleşmeyi imzalar. Cafe çıkışında magazinciler onları yakalar.




Hiç yorum yok:
Write comments