21.06.2016

Paramparça 71. bölüm özet. Sezon FİNALİ. Ayşe ve Özgür yaralandı

Dilara Cansu'nun yüzük taktığını öğrenip Cihan'ı arar. Tartışırlar. Tam o esnada da içinde Özkan'ın da bulunduğu Deniz'in cafesi taranır. Cihan Cansu'yu arayıp yanına çağırır. Kız babasını rahatlatır.

Dilara evine gelen dernek arkadaşlarından Harun'un halası Mahide hanım'ın fotoğrafını görür ve parçaları birleştirir. Soluğu Harun'un ofisinde alır ve "Halanla birlik olup Candan'ı kullanıp Ozan'dan hisseleri almışsınız" Harun'un gerçekten haberi yoktur. Harun; çağatay'dan olanları anlatır. Harun eve gidip olanca sesiyle bağırmaya başlar. Hizmetçiler bu konuşmayı duyar. Ayşe'nin annesi konuşmayı kayda alır. Sema ise duydukları karşısında şok olmuştur. Harun tekneye gider.

Özkan Cihan'a gider. "Deniz'in mekanı tarandı. Belinde silah yanında garip garip kişilerle dolaşıyor. Babası Çolak Burhan'mış" der. Cihan babasını araştırtır. Cansu ve Deniz yemeğe çıkar. Deniz yüzüne denk gelen çizik için "Cafede ufak bir sorun oldu" diyerek geçiştirir. Eve dönüşte Cihan ikiliyi vedalaşırken görüp çok sert çıkışır. Cansu hayatında ilk kez babasına karşı çıkar.

Hazal evliliklerini kutlamak için pasta alır. Mahide hanım Hazal'ı klipte oynarken görünce Sevinç'i arar ve "Hazal ile ilgili tüm gelişmeleri bana rapor et" der. Hazal'ın sevgilisinin etrasında hamile bıraktığı kız dolaşmaktadır. Çocuğu aldırmak için beraber giderler ama kız aldırmaz. Tartışırlar.

Deniz dükkanını tarayan adamları bulur ve bir güzel döver. Deniz ertesi sabah Cansu ile buluşur. "Beraber üstesinden gelicez" der.

Ozan'ın aklı başına gelmiştir. Akıl hastanesine gidip kendisine deli raporu alacak doktorla konuşur ve ondan raporu alıp babasına verir. "İşte rapor. Artık satışı iptal edebilirsiniz" der. Ama Cihan "Bütün paramı kaybedeceğimi de bilsem sana deli damgası vurdurtmam" der ve raporu yırtar. Bu hareketi Ozan'ın tekrar babasına güvenmesine yol açar.

Mahide; Dilara ile konuşmaya gider. "Harun'un hiçbir suçu yok." der. Ama Dilara onu dinlemez. Ayşe'nin annesinin kayda aldığı konuşmalarını Mahide hanım Dilara'ya yollar. Dilara sonunda inanır ve Harun'a gidip barışır.

Sevinç'in annesi "Cansu yüzünden Özkan'da para olur. Sen bu kısmeti kaçırma. Git onunla barış" der. O da tamirhaneye gidip Özkan'a "Para benim için önemli değil" der. Barışırlar. Özkan onu evine getirir.

Hazal; Cansu'nun Deniz ile buluşacağını öğrenip babasına bildirir. Babası cafeyi basar ve Deniz'e tokat atar. Kızı eve hapseder. Deniz ve Cansu telefonlaşıp plan yaparlar.

Candan Ozan'ı arar ve buluşur. Bir sürü yalan söyler. Sonunda da "Yurtdışına beraber kaçalım. Benim param var" der. Gerçekten de biletleri alıp havaalanına giderler. Tabi önce bankaya uğrayıp. Ozan paraları bir şekilde alır. Candan'ı uçağa bindirir ve kendisi kaçar.


Ayşe'nin annesi evde birşeyler arar ve yıllar öncesine ait gazete küpürleri bulur ve evden ayrılır. Eve gelen Mahide kadının gittiğini duyunca soluğu Ayş'nin yanında alır ama kadın gazeteleri gösterip "Ben senin annenim" der.  Ayşe Mahideye sorduğunda

Hazal'ı prodüksiyon şirketi arar ve para ister. Vermeyince babasına giderler. Cihan ne olduğunu bilmemektedir. "Hazal bir müzik grubunun sponsoru" derler. Cihan hemen kızını aratıp yanına çağırır. Hazal çok saygısızca davranır. Cihan onu ofisinden kovar. Hazal da eşyalarını toplayıp evden ayrılır. Sevinç evden ayrıldığı haberini Mahide'ye verir. Emrah onu evlerinin önünde beklemektedir. Hazal onu tersler. Ama çocuk elinde valiziyle giden Hazal'ı takip eder.

Cansu evden kaçmıştır. Bu haber bomba etkisi yaratır. Özkan cafeye gider. Bir elemandan Deniz ve Cansu'nun evleneceği haberini alır. Cihan Rahmi bey ile Çolak Burhan'ın ofisine gider. Rahmi Burhan'ı görünce tuzağa düştüğünü anlar. Konuşurlarken Burhan; Rahmi'nin kızının cinayetini para karşılığı örtpas ettiğini söyler. Cihan duyduklarına inanamaz. Çıkıp gider.

Cansu ve Deniz henüz evlenmişler iken Özkan içeri girer.

Hazal'ın sevgilisinin hamile bıraktığı kızın babası gelir ve çocuğu silahla tehdit eder. "Kızımla evk-leneceksin ve o çocuk doğacak" der. Çocuk kabul etmek zorunda kalır. Valizi ile ona gelen Hazal'ı görünce şaşırır. "Ayrılmamız lazım" der. Hazal çok tepki verir. Çocuk da sert konuşunca Hazal masada duran bıçakla çocuğu bıçaklar. Çocuk yere düşer. Hazal ellerindeki kana bakakalır.

Ayşe'yi her yerde arayan Mahide en son ihtimal olan Cihan'a gider. Gerçekten de ortalıkta boş boş üzgün dolaşan Ayşe; Cihan'a gitmiştir. Ama bu ikiliden hemen önce Cihan'ın ofisine Rahmi gelir. Günah çıkartır. Sonra elindeki silahı kafasına dayar. O sırada içeri Ayşe girer. Cihan babasına engel olmak için atlar. Silah patlar ve Ayşe vurulur. Vurulma anında da içeri Mahide girer. Ayşe ikilinin kollarında kendinden geçer.



Hiç yorum yok:
Write comments