14.06.2016

Paramparça Dizisi 70. bölüm özet. Ozan hisseleri kime sattığını öğrenir.

Ayşe akıl hastanesinde Ozan'ı görüp Cihan'a haber vermişti. Cihan da gelip oğlunu çıkarmış ve eve getiriyor. Onu hastaneye yatıranın babası ve eşi olduğunu öğrenip babasına kızar. Ozan da uyanırken Hazal'ın Sevinç ile konuşmasını duyup başına gelenleri öğrenir. Soluğu Candan'ın yanında alır. "İyi ki varsın. Benim senden başka kimsem yok" der.

Harun o ana kadar olan herşeyi düşünüp bu kavgayı bitirmek ister ve Cihan'a gider. Cihan barışmayı kabul etmez. "Biz bu saatten sonra ancak düşman oluruz"der. O gün ölen kardeşi Hayal'in doğum günüymüş. Mahide ve Harun mezarlığa giderler. Onun hatıralarını yaad edip; intikam yeminlerini tazelerler.

Eve gelen Cansu'ya Keriman Ozan ile ilgili dedikoduyu anlatır. Psikiyatrist Ayşe'nin kim olduğunu ve sevgilisi olduğunu öğrenir.  Cansu öğlen yemeğinde babası ile buluşur. Ozan meselesini konuşur, Ayşe ile ilgili dedikoduyu sorgular. Sonrasında Deniz; Cansu'yu arar. Buluşmaya gideceklerken Cihan da onunla Deniz'in işyerine gider. Deniz'e "Hayırlı olsun" der.

Sonrasında Cansu; Ozan'ın yanına yemeğe gider. "Beni kim kurtardı?" diye sorunca o da Ayşe le ilgili gerçeği anlatır. Ozan Ayşe'ye teşekküre gittiğinde onu Harun Erguvan arayınca bu sefer de babasına "Sen Harun'un kardeşiyle olabiliyorsun da ben niye Candan ile olamıyorum" diye kafa tutar.

Hazal'ın sevgilisinin önceki kız arkadaşı hamileymiş. Özgür onu çocuğu aldırmaya ikna eder. Kürtaj parasını da Hazal'dan başka bir bahaneyle ister. Parayı kıza verir ama kız aramaya devam etmektedir.

Burhan; Rahmi'nin ölen kızı ile ilgili biriyle konuşur. Megerse Rahmi kızını borcu karşılığında adamla evlendirmiş. Kız bir gece "Ben boşanmak istiyorum" demiş. Kavga etmişler. Kocası kavga sırasında onu balkondan atmış. Rahmi de olan oldu gibilerden parayı almış susmuş.

Keriman; Özkan'ı "Bana tablet al yoksa Sevinç'e söylerim" diye arar. Akşam Sevinç; Özkan'ı arar ve görüntülü konuşurlar. Hazal da bu konuşmayı duyup dahil olur ve Özkan'ı aşağılar. Sevinç de Özkan ile ilgili gerçekleri öğrenip yıkılır. Konuşmaya gittiği annesi onu Özkan'ın Cansu yüzünden yine de iyi bir eş adayı olduğuna ikna eder.


Ertesi gün Ozan'ın hisseleri birine sattığını öğrenirler. Paravan bir şirket üzerinden satış yapılmıştır. Cihan bunu duyunca Candan'ın peşine düşmesi için kiraladığı adamı arar. Cihan'ın adamları Candan'ı alır ve bir uçurumun ucuna götürür. Cihan onu oğlundan uzak durması için tehdit eder. Candan ortadan kaybolur. Ozan; Candan'ın kayıp olmasını babasından bilir ve onunla konuşmaya Ayşe'nin evine gider. Cihan da ona "Aşığım dediğin kadın kim biliyor musun? Senin %10 hisseni Harun Erguvan aldı. Candan Harun'un halasıyla bir olup seni kandırdı" der. Bu konuşmayı duyan Ayşe de çok şaşırır.

Mahide hala Dark şirketler grubunun %10 hissesini Harun adına alır. Harun'a verir. Harun o kadar sevinmez. Dilara'yla buluştuğunda bunu ona söyler. Dilara ona kızar.Cansu izlediğim kadarıyla ilk kez yurtdışından gelen annesine laf sokup hakaret eder. Ozan ve Harun'un Demir'i kaçırması ile ilgili.

Deniz; Cansu'yu babasıyla tanıştırmak için evine götürür. Babası Cansu'yu tabiki çok sever. Sonrasında bir gün ikili tekne ile açılırlar ve Deniz; Cansu'ya evlenme teklif eder. Cansu daha erken dese de Deniz; "İstediğin zaman evleniriz ama benimle evlen" der. Cansu kabul eder. Hazal onun parmağında yüzüğü görünce annesine söyler. Cansu annesine sembolik birşey der. Ancak Hazal bunu sindiremez ve kendisine zorla taktırmak için kendine tek taş yüzük satın alır.

Özkan'a arkadaşı Engin haber getirir." Deniz belinde silahla geziyormuş" Özkan Cansu için panik olur ve çocukla görüşmeye gider. "Vaktin varsa biraz konuşalım" der. O da "Konuşalım. Birazdan Cansu da gelecek" derken birden makineli tüfekli adamlar mekanı taramaya başlarlar. Olay bitince Deniz belinden silahı çıkarır ve adamlarını toplayıp takibe gider.

 Dilara'da Cihan'a telefon açıp; "Deniz ile Cansu yüzük takmış senin de haberin varmış. Bana niye bu çocukla ilgili birşey anlatmıyorsun" Falan diye kavga eder. Cihan da ona "Ozan'ın hisselerini kim almış haberin var mı? Harun'un halasıyla beraber oğluma kumpas kurduğundan haberin de vardır" der. Dilara bu dediğini o an için anlamaz fakat dernekten arkadaşları gelir. Dernekle ilgili haberleri gösterirken geçen gün gittikleri Mahide hala ile çekilmş fotoğrafları görür. Önce evi arkasından da kadını tanır ve kendisine kurulan kumpası anlar.




Hiç yorum yok:
Write comments