17.07.2016

Çilek Kokusu 23. bölüm. Dizide Mutlu Sona Ulaştık. Düğün Sahnesi

Çilek Kokusu dizisini birkaç bölüm içinde toparlayıp mutlu sona kavuşturdular. Volkan ve Çağla başkalarına aşık oluverdi yada aşklarını unutuverdiler. Burak'ın anne babası insafa geliverdi. Aman ha 5 6 bölüm önce ha sonra çok da fark etmez. Yaz dizisi olarak başlayan bu soft ve eğlenceli diziyi bitirmek istedikten sonra çok da fark etmezdi zaten. 

Bu güzel dizi bizi Yusuf Çim ile tanıştırdı. Demet Özdemir'i sevmemize sebep oldu. Bu sempatik oyuncular uzunca bir süre hiç bir dizi projesinde yer almayıp şu sıralar televizyon ekranlarına döndüler. Star'da yayınlanan Hanım Köylü ile Yusuf Çim; Fox Tv'de yayınlanan No:309 ile de Demet Özdemir hakettikleri reytingleri toplamaya devam ediyorlar. Yolları açık olsun.

Düğün günü gelip çatar. Burakların evinin havuz başında bir kokteyl gibi yaz düğünü yapılır. Önce Aslı'ya sonra Burak'a evlenmek isteyip istemedikleri sorulur. Sonrasında nikah memuresi onları "EŞ" ilan eder. Davetlileri öperek devam ederler. Aslı'nın arkadaşı onlar bakarak şu cümleleri söyler. "Birbirlerinden tamamen farklı ayrı dünyalarda yaşayan iki insanı sizce ne bir araya getirebilir? tesadüfler mi? Kesinikle hayır. Çünkü tesadüf diye bir şey yoktur. Hele konu aşksa" Taze karı koca aşıklarımız birbirini öper ve dizi mutlu sonla biter.


Hiç yorum yok:
Write comments