14.07.2016

No:309 Dizisi 6. bölüm özet. Lale ve Onur tekrar yüzük taktı.

Lale Onur'a hiçbir açıklama yapmadan sahilde onu terk ettiğini söyler. Bebeği ve kendisini bir daha göremeyeceğini de ekleyip yüzüğü avucuna bırakır. Onur ne olduğunu anlayamaz. Songül anne kızını aradığında telefonu kapalı olunca ve gidebileceği hiç bir yerde de bulamayınca panikler. Sonrasında çiçekçiye gelen Lale olanları anlatır. Sonrasında Nergis Lale'ye Pelins'nun söyelediklerinin yalan olabileceğine uyandırır. Zaten biraz yumuşamış olan Lale'yle konuşmak için Onur da çiçekçiye gelir. Lale onu görünce korkup vazoyu kırar. Toplamaya çalışırken Onur elini keser; Lale onunla ilgilenir. Bu durum Onur'un hoşuna gider.

Songül anne ve Nilüfer abla Onurların evine gider ve annesiyle konuşur. Kadın bebeği alma gibi bir durumlarının olmadığını bunun yalan olduğunu anlatınca sakinleşirler. Çocukları nasıl barıştıracaklarını düşünürler. Buldukları fikre göre her ikisi de çocuklarını bir bahaneyle Ağva'ya yollıyacak; orada aynı otel hatta aynı odada kalmalarını sağlayacaklardır. Planları başarı ile ilerler. Hatta küçük kardeş ve Onur'un annesi bavullarına çaktırmadan müdahale bile ederler.

Kurtuluş bütün bölüm karısı Nilüfer ile barışmaya çalıştı. Nergis şöfor Samet ile zaman geçirdi. Erol'un annesi gelininin bulantısını hamileliğe yorunca tüm aile kan tahlili yaptırmak için hastaneye gittiler ve tesadüf eseri Lale'nin doktoru Onur ile karşılaştılar. Bu arada kız hamile değil henüz. Pelinsu ise Onur'dan gelecek tepkiyi beklemektedir. Telefonlarını açmayınca stres olur. Erol'un karısı onu sinir etmek için Onur ve Lale'nin ön balayına gittiklerini söyler. Pelinsu deliye döner.

Önce Lale ardındanda Onur otele odaya girer. Lale; Onur girdiğinde küvette kulaklıkla müzik dinlemektedir. Onu görünce korkar bile. Sonrasında ikisi de annelerinin oyunu olduğunu anlarlar. Lale Pelinsu'nun ona söylediklerini Onur'a anlatır. Yorgun oldukları için bir gece kalıp sonra dönmeye karar verirler. Otelde başka yer olmadığından ayrı odalarda kalamazlar. Onur kanepede yatar. Sabah denize girerler. Eğlenceli zaman geçirirler. Onur birkaç gün daha kalalım dese de kız dönelim der. Kalkmadan önce Onur Lale'ye "Bir daha böyle bir şey yaşamayacaksın. Söz veriyorum" der ve yüzüğü tekrar kızın parmağına takar. Tam o sırada tekmeleyen bebeğin sevinç ve paylaşımını yaşarlar. Birbirlerine yakındırlar ve aralarında bir etkileşim olur.

Hiç yorum yok:
Write comments