9.07.2016

Rengarenk Dizisi 1. bölüm özet. Renk Duygun'un çileli hayatı


Renk; annesi babası oyuncu olan bir ailenin yine oyunculuğa yönlendirilmiş kızıdır. Ünü ülke sınırları dışına taşmış olan Renk bu yalan dünyadan, herkesin yüzüne güldüğü arkasından konuştuğu camialarından çok bıkmıştır. Herkesin onu tanımasından ise artık rahatsız olmuştur. Anne ve babası ayrılmış; annesi alkolik babası ise ondan bile küçük bir sevgilisi ile yaşayan bir adamdır. Sevgilisi Arda'nın ise kendisini aldattığından şüphelenmektedir. fakat çocuk ona açıklama yapmak yerine ayrılmayı tercih edecek kadar kibirlidir.

Kereste tüccarından bozma bir yapımcı ona film teklif eder. İlk başta kesinlikle kabul etmez ama sonra menajerine ve erkek arkadaşına kızgınlığından sözleşmeyi imzalar. Çekim için İzmir'e giderler. Fakat ekip çok amatör, senaryo yok gibi bir şey ve organizasyon ise berbattır. Daha ilk çekim sırasında Renk oradan üzerinde gelinlikle kaçar. Patronun adamları ellerinde silahla onun peşinden giderler. Ekip de polislerde her yerde onu aramaktadır. Sevgilisi ve menajeri de telaşla İzmir'e gelir. herkes başka koldan kızı aramaktadır.

Daha önce aldatılmış veteriner Can ise kadınlardan nefret eden mütevazi bir yaşam sürmektedir. Çekimden kaçan Renk; Can'ın muayene-evinin bahçesine girer. Hemen hiç televizyon seyretmeyen Can kızı tanımaz. Can ona kız kardeşinin kıyafetlerini verip "Kendini toparlayana kadar burada kalabilirsin" der. Kız kardeşi Renk'i tanır ama abisine belli etmez. Aile kahvaltısına gider; aile de onun ünlü biri olduğunu abiye belli etmezler.

Huzurlu bir aile ortamı ve normal insanlar Renk'in çok hoşuna gider. Can'a isminin Zeynep olduğunu ve öğretmen olduğunu söyler. İstemediği biriyle evlendirilmek istediğini söyler. Karşıyaka'nın maçında gizlenmek için kullandığı şapkası düşünce maç kameraları onu çeker ve "Kayıp olan Renk Duygun Galatasaray - Karşıyaka maçında" diye anons duyulur ve kızın yalanı ortaya çıkar.

Hiç yorum yok:
Write comments