16.07.2016

Rengarenk dizisi 2. bölüm özet. Can; Renk Duygun'u hatırlamıyor

Karşıyaka basket maçında kameralara yakalanan Renk'in gerçek kimliğini öğrenen Can çok fena trip atar. Magazinci Fırat'da maçtadır ve ikilinin peşine düşer. Aras da maça gitmek ister ama menejer "Saadet şuan gitme bir yalan bulalım Renk geldiğinde onu ikna etmen lazım" der.

Can bu kaçma kovalamaca sırasında sürekli Renk'e yüklense de sonlara doğru onu anlar. Ancak ilk eşiyle yaşadıkları yüzünden yalana karşı olan kesin tavrı ile bir daha görüşmeyeceğiz der. Renk otele döner ama filmi bıraktığını söyler. Can kız kardeşi ve arkadaşları ile telefonda konuşup onlara da yüklenirken bir araba çarpar. Hastaneye kaldırılır. Kendine ilk geldiğinde ingilizce konuşur sonra kendine geldiğinde Renk'i değil Zeynep öğretmeni hatırlar.

Can'ın annesi Refika eşiyle; bütün gün Can'ın evini temizler. Oğlunun kaza haberini aldıklarında hastaneye koşarlar. Arkadaşları Can ile konuşurken veda eder gibi konuştuğunu söylediği için çocuğun intihar ettiğini düşünürler. Can uyandığında Zeynep'i sorduğunda Can'ın kız kardeşi Derin; Renk'i arar. Can'ın kaza yaptığını söyler. Kız senarist ve yardımcı yönetmen kız ile beraber hastaneye koşar.

Yapımcı zeki ve oyuncu Pars da aynı hastanededir. Renk; Can'a yalan söylemek istemez ama doğruyu da söyleyemez. Derin yardımcı yönetmene Pars'ı sorar. O da bayağı kötüler ama cafeterya da onunla çarpışırak tanışırlar. Can hastaneden çıkıcam diye tutturur. Renk ile tam çıkarlarken bir taraflarında yapımcı bir taraflarında magazinci Fırat öylece kalakalırlar. Renk; Can'a fark ettirmeden oradan nasıl kaçacağını bilemez bir halde durur.

Hiç yorum yok:
Write comments