11.08.2016

Aşk Laftan Anlamaz 7. bölüm özet. Murat ve Didem evleniyor mu?

Murat Didem'in "Hamileyim" itirafı üzerine ona inanmaz ve evden kovar. Hayat ise hem duyduğu haber hem de onun kıza davranış şekli yüzünden evi terk eder. Murat çok üzgün ve sinirlidir. Ortalığı dağıtır. Hayat da sahildedir ve kızları yanına çağırır. doruk abisinin İzmir'e gitmdiğini öğrenince evine gider. Ortalık çok dağınıktır. Doruk abisi için, kızlar Hayat için endişelenir. Murat Didem ile ilgili gelişmeyi öne Doruk'a sonra Kerem'e anlatır.

Didem kazandığı zaferle Tuval'e gider ve durumu anlatır. Megerse Didem Murat'a korunuyorum diyerek onu kandırmış. Doruk Didem ile konuşmaya gider. Kan tahlili yaptırırlar. Sonuç hakikaten pozitiftir.

Hayat eve gidince kızlara "Galiba biz dün Murat'la beraber olduk ama hatırlamıyorum" der. Sonra ne olduğunu sormak için tek başına arabayla Murat'a buluşur. Murat aralarında birşey olmadığını söyler. Kız hemen arkasından kaza yapar. Başta arkadaşları olmak üzere herkes; Murat dahil ziyaretine gelir. Hayat kızlarında yardımıyla o akşam olanları hatırlar.

Murat Didem ile buluşup bebeği aldırmasını ister. Ama kız buna yanaşmaz. Ailesiyle konuşur ve ertesi gün işe gelmez. Herkes onu merak eder. Hayat önceden iddialaşmak için gittikleri yere gider. Orada Murat ile karşılaşır. Tam ben birşeyleri hatırladım diyecekken Didem çıkagelir ve evlenme kararı aldıklarını söyler.

Hiç yorum yok:
Write comments