24.08.2016

No: 309 Dizisi 11. bölüm özet. Bu gece #kınamızvar

Onur; Lale'nin doktor Onur ile gitmesini istemediği için sürpriz yapıp ona araba alır. Lale kabul etmek istemezken Songül anne ve kızlar arabaya bayılırlar. Lale de mecburen kabul etmek zorunda kalır.. Ama yine de söz verdiği için hastaneye doktor ile gider. Görüşme iyi geçer ama müdür demo bir oda isteyince anne ve kızlar bütün gün uğraşıp süsleri ayarlarlar.

Onur'un şirketteki toplantısına Pelinsu da gelir. Evdeki odalarına eşyalar geldiğini öğrendiklerinde Onur; Lale'yi arayıp eve gider. Onur; bebek beşiği alarak Lale'ye sürpriz yapar. Girdiği iddiayı kazandığı için Lale Onur'a yemek yapar. Onur da ona yardım eder. Beraber hastaneye geçerler. Demo odayı hazırlamak için Onur Lale'ye yardım eder.

Samet de şirkete Onur'u bıraktığında Kurtuluş ile karşılaşır. Kurtuluş onu zengin zannettiklerini, Nergis'in de öyle zannettiğini, Songül annenin kızını ona vermiyceğini söyleyince umutsuzluğa kapılır ve kıza Amerika'ya gitmesi gerektiğini bu yüzden ayrılmaları gerektiği yalanını söyler. Nergis çok üzülür.

Kurtuluş ise kızının ve baldızlarının yardımıyla kayınvalidesine yaranmaya çalışmaktadır. Kendisini affetmesi için kızının babasına duyduğu özlemi kullanmaktadır.

Erol ve ailesi bu bölüm mutluluktan uçuyor çünkü Filiz'in hamile olduğunu öğrenirler. Bu haber Onur'un ailesi cephesinde üzüntü yaratır. Her an birinden bu evliliğin sahte olduğu anlaşılacak diye korku içindedirler. Babaanne eve yerleşmiştir.

Kına gecesi günü gelir çatar. Mahallelerindeki çay bahçesi hazırlanır. Kızlar ve anne kuaföre gider. Lale ve annesi ağlamaya hazır bir vaziyette dolaşırlar. Lale en az kardeşleri kadar güzel olmuştur. Onur o ana kadar takmadığı alyansını babaannesinden aldığı nasihatle takar. Kına gecesi eğlenceli ve hüzünlü dakikalara sahne olurken geceye Onur ve Lale'nin romantik, duygusal dansı damga vurur




Hiç yorum yok:
Write comments