3.08.2016

No:309 Dizisi 8. bölüm özet. Onur Pelinsu öpüşmesinin etkileri sürüyor

Muhteşem geçen piknikten sonra Pelinsu'nun oraya gelmesi ile işler karışır. Pelinsu planlı bir hareketle Onur'u öper ve bunu Lale görür. Beni ilgilendiren birşey yok diyerek Onur'u bırakıp gider. Ablası gittiği için piknik mekanından doktor Onur ile döner. Onur da Pelinsu'nun yanına döner ama kızın vurdumymaz halleri Onur'un canını sıkar.

Enişte Kurtuluş karısı Nilüfer'in kendisini boşayıp başkasıyla evleneceğinden korkarak yalan söyleyip Nilüfer tarafında eve alınır. Ama tabi ki rahat durmayıp kayın valideye yakalanır ve kaçma kovalamaca sırasında merdivenlerden düşer. Sonra da hafızasını  kaybetmiş numarası yapar.

Onur'un annesi Erol'un çektiği Onur-Pelinsu öpüşme fotğraflarından haberdar olur ve önlem alarak eski fotoğraflardı der. Erol'un annesi bu konuda başarısız olunca gelinini zayıflatma ve hamile kalmasını sağlamak için hamlelere başlar. Diyetisyen, diyet, spor

Babaanne Lale ve ailesini bruncha çağırttırır. Yemek güzel geçer. Düğünün bahçede olmasına ve beraber oturmaya karar verirler. Onur bu bittiye içerlese de sesini çıkarmaz. İki anne bebeğin cinsiyeti ile ilgili iddiaya girerler.

Nergis ve Samet beraber koşuya giderler. Güne Samet'in kıskançlıkları damga vurur.
Onur ve Lale de çocuğun cinsiyeti ile ilgili iddialaşır. Kaybeden kazananın 1 gün boyunca her dediğini yapacaktır. Doktor Onur tam söyleyecekken bölüm biter

Hiç yorum yok:
Write comments