27.08.2016

Rengarenk 5. bölüm özet. Can aşkını itiraf ediyor

Renk ve Can'ı mafya babasının adamları tarafından kaçırılıp bir çiftliğe götürürler. Mafya babasının köpeğini karısı yanlışlıkla vurmuştur. Mermiyi çıkarsalar da köpek kendine gelene kadar onları bırakmamakta kararlıdırlar. İkisini aynı odaya kapatırlar.

Derin'in Pars ile buluşmak için kendisini kullandığını anlayan Yiğit çok sinirlenir. Yönetmen yardımcısı Sedef ile Pars'ı bitirmek için Yiğit ile plan yapar. Yiğit çok içmiştir. Derin Pars ile ilişkisi olduğunu sanmaktadır. Magazinciler ise Pars ile  Derin'in fotograflarını çeker. Pars panik olur.

Yapımcı kanaldan yöneticiler gelecek diye Renk'i bulmaya çalışır. Falcıya bile gider.

Ege Neşe'yi öpmüş fakat kız ona hiç tepki vermemiştir. Çocuk da buna içerlemiştir. Ege olanları Yiğit'e anlatırken Neşe de durumu Sedef'e anlatır. Ege kızla tekrar konuşmak için sete gider. Oyuncu eksikliği çeken Neşe ve Sedef onları ikna eder. Filmde kendi kendilerini oynayacaklardır. Kız Ege'ye ben böyle şeyleri yaşamayı bilmiyorum, yazmayı biliyorum diyince çocuk ona kendi hikayelerinin başını verir sonunu ise sen yaz der

Renk ve Can kavga ederler. Can Renk'i bir kez daha kovduğunda Renk sete geri döner. Annesi, yönetmen kız ve senarist onu senaryoyu okuması için ikna ederler. Can ise sonunda kızı sevdiğini kendi içinde kabul eder. Sonrasında da onu ortak olarak kabul etme kararını verir ama kız gitmiştir artık. Onun nerede olduğunu bilememektedir.

Aras sette mafya babasının karısından Can ile ilgili bazı şeyler öğrenir. Menejer Saadet de Can'ı bulmanın peşindedir. Aras kızı yeniden tavlamak için yeni çabalara girer. Ertesi gün Sedef Ege'den Renk'i haberi olmadan Can'a götürmesini ister. Can'ın yanına gelen Renk'e çocuk duygularını açıklar ama Renk "Bıktım senin gelgitlerinden" der ve çıkıp gider.


Hiç yorum yok:
Write comments