29.09.2016

Bana Sevmeyi Anlat 4. bölüm özet. Leyla Engin'i atlatabilecek mi?

Engin gördüğü manzara karşısında şok olur. Alper ile tartışırlar. Engin Alper'i arkadaşlıklarına ihanet etmekle suçlar. Leyla sonunda Alper'e düğün günü duyduklarını anlatır. Alper telaşlanmıştır. Ertesi gün Alper Onur'un annesine gider ve Leyla ve çocuğunun onun evinde kalmasını sağlar.

Engin bir adamla beraber ertesi gün Bodrum'a gider. Hakverdi'yi ve onun elindeki malları alıp Haşmet ile dalga geçen adamı bulacaklardır.

Kaçırdığı kız Hakverdi'yi bir mektup bırakıp terk eder. Hakverdi çok üzgündür. Leyla ile konuşur. Engin Hakverdi'nin uçurumdan düşmesine neden olur. Haşmet restauranta yapılan bir harcama için Alper'e çıkışır. Alper de işi bırakacağını söyler.

Leyla'yı dergide asistanlık için ararlar. Daha öncesinde tartıştığı Canan hanım ile tekrar karşılaşır. Kadın yine onu tersler. Fakat kızın ispanyolca bilmesi sayesinde bir kriz önlenir. Kadın da sonunda onu işe alır.

Alper'in ablası onları yemeğe çağırır. Evin satışa çıkacağını Haşmet de hala da öğrenmiştir. Ablası evi  ucuz fiyata alıp onu kiracı olarak oturtmak ister. Alper kabul etmez. Yiğeni Eylül'ü arkadaşının partisinden alır ve tartışırlar. Alper soluğu Leyla'nın yanında alır; dertleşirler.

Alper Engin ile Haşmet ile ilgili yüzleşir. Engin onu kötü birşey olmadığıyla ilgili ikna eder.

Haşmet ve Alper ile beraber Akrokent dergi grubuna yani Leyla'nın iş yerine gelir. Alper defalarca kez uyarmak için arasa da Leyla duymaz ve toplantı yapılan yere girdiğinde Haşmet ile karşılaşır; kız şaşkınlıktan elindekileri düşürür.

Hiç yorum yok:
Write comments