8.09.2016

No:309 Dizisi 13. bölüm özet. Lale 'evet' diyecek mi

Hamilelik kursunda Onur'un Lale'yi öpmesinin ardından iki tarafta da etkiler sürer. Lale Onur'a kızgındır. Onur da kendine kızgındır. Onur Lale'yi düşünemez olduğunda artık Pelinsu'dan ayrılması gerektiğini anlar ve evine gidip kızı terk eder. Annesi sabah annesi ile konuşup üstü kapalı olarak onu anlaşmalı evliliği açıklamakla tehdit eder. Erol'un annesi hemen Pelinsu'lara gider ve bir plan yapar

Anne ve kız kardeşler Lale için bekarlığa veda yaparlar. Erol'un eşi Filiz de gelir. Onur ve Lale mesajlaşırlar ve ikisi de flörtleşmenin tadını çıkarmaktadır. Erkekler de kendi aralarında bir eğlence düzenlerler. Onur içkinin de tesiriyle şarkı söyler. Onun bu halini çeken Samet videoyu Onur'a Onur da Lale'ye atar. Kız etkilenmiştir.

Nilüfer Kurtuluş'a boşanma sözleşmesi imzalatmak da kararlıdır ama adam imzalamaz. Kadın evinden eşyalarını alır, Kurtuluş da evi terk edip kendini zorla Erol'a davet ettirir. Laleler 1 yıllık hastane ihalesini aldıkları haberini alıp sevinirler.

Onur eve geldiğinde bebeklerinin günlüğünü görür ve evlenme teklifi etme kısmının boş olduğunu görür. Sabah Lale'ye hediye kutusu içinde elbise ve ayakkabı gönderir. Akşam bir yatta yemek için hazırlıklar yapmış. En sevdiği yemekler, kemancılar, tek taş yüzük eşliğinde evlenme teklifi ve ardından patlayan havai fişekler.

Ertesi gün düğün vardır. Lale Onur'ların evinde hazırlanır. Misafirler gelir. Fotograf çekimleri tamamlanır. Erol'un annesi hizmetçiye kapıyı açtırtıp Pelinsu'yu odaya alır. Lale'ye de "Anneniz sizi odada bekliyor" der. Artık Pelinsu ne anlattıysa nikah için çıkmaları gerektiği uyarısı ile Onur Lale'nin yüzündeki ifadeyi fark eder. Defalarca kez sorduysa da kız cevap vermez. Nikah memuru o meşhur soruyu sorduğunda ise yanıt vermez öylece kalakalır

Hiç yorum yok:
Write comments