3.09.2016

Rengarenk 6. bölüm özet. Can gerçekleri öğreniyor ve Renk'ten ayrılıyor

Can Renk'e aşkını ilan etmiştir ama Renk kırgın olduğu için kabul etmez ve çekip gider.

Yiğit; Pars ile dertleşme bahanesiyle onu konuşturur ve kameraya alır. Bu arada gazetelerde Pars ve Derin'in resimleri basılmıştır. İki tarafta farklı tepkiler verir. İnternette olumlu yorumları görünce Pars kızla tekrar görüşmeye başlar. Kız aynı zamanda ona yaptığı şarkılarda söz yazarak da yardımcı olur.

Aras ise Can'ın ve çocuk köyünün peşindedir. Emlakçıyı araya sokup arsayı almaya çalışır. Can ikna olmayınca onunla buluşur ama projesini duyunca vazgeçer ve ikili gerilir.

Neşe Ege ile aralarındaki şeyleri ve duygularını bir deftere yazarak anlatmaya başlar. Ama kız kendisini çok kaptırır ve senaryoyu yazmayı aksatır. Bu yüzdende Ege'ye vakti olmadığından birşey yaşayamayacağını yazar. Ege çok bozulur ve bir daha görüşmeyeceklerini söyler. Kız çok üzülüp durumu Sedef'e anlatır. Ege'yi düşünmekten senaryo da yazamadığı için yine onun yanına gider ve barışırlar.

Renk birisiyle ilişkisi olduğunu Saadet'e söyler. Saadet gazetecileri onun peşine takar. Ama onlar başkasına takılır. Böylece Renk ve Can buluşur. Balıkçı amcaya giderler.  Aras kızdan ayrılır. Aras ise ona otel odasında sürprizler azırlamaktadır. Emlakçı gelir ve Can ile ilgili bilgiler verir. Aras parçaları birleştirip Can ve Renk'i anlar. Renk ve Can ise ortaklıkları için sözleşme imzalarlar. Birlikte balıkçının bahçesinde sabahlarlar.

Bu görüntülerle Sedef ona şantaj yapıp Derin'den ayrılmasını sağlamaya çalışırlar kız çok üzülüp Yiğit'e sarılır ve ağlar. Derin bu durum üzerine zaten kazandığı üniversite için İstanbul'a gitmeye karar verir.

Renk'in annesi Aras'a yardım edip akıl verir. Aras'ı yapımcı Zeki Halay ile ortaklık yapıp Renk'e yakın olmaya ikna eder. Saadet bunu duyunca hemen Renk'e haber verir. Renk ona herşeyi anlatan bir mektup yazar ama Can onu okuyamaz.

Bu arada Renk oteldeki partiye gider. Can da Aras ve annesinin tuzağına düşerek otele gelir. Annesi bilerek Can'la alay ederek konuşur. Renk arkasından gitse de Can onu dinlemez gider. Bir parkta Renk'in yeni projesinin afişini görür ve parkta yatar. Renk de çok üzgündür; Aras yanında kalır. Sabah uyandığında kendinde değildir ve balkondan düşmek üzereyken Aras onu tutar.

Hiç yorum yok:
Write comments