19.09.2016

Star TV'de yeni sezon çok renkli geçecek, devam eden ve yeni başlayacak diziler


Diziseverlerin meraklı bekleyişi sona eriyor, yeni sezon başlıyor.  Geçen sezondan devam eden reytingi yüksek yapımların yanında çok iddialı yeni diziler de ekrana gelecek. Bizler de dizitahmincisi.com olarak, bu sezonun dizilerini sizler için sıralayalım, kısaca tanıtalım istedik.

Diğer kanallar gibi Star TV'de de geçen sezondan kalan diziler ve yaz sezonunda başlayan dizilerin yanı sıra yeni diziler de bizlerle olacak. Geçen sezonun yüksek reytingli dizileri Paramparça, Kara Sevda ve Kiralık Aşk, yeni sezonda da Star TV ekranlarında bizlerle olacak. Yaz dizisi olarak başlayan Yüksek Sosyete de devam edecek.

Star TV'nin yeni sezon dizileri 'Hayat Bazen Tatlıdır' ve 'Anne' Ekim ayı içinde izleyiciyle buluşacak. Başrollerini Tuba Büyüküstün ve Kıvanç Tatlıtuğ'un paylaştığı Cesur ve Güzel'in çekimleri ise yeni başlayacak. Dizinin Ekim sonu ve Kasım'da izleyici karşısında olabileceği düşünülüyor.

Elimizdeki bu bilgilere göre, Star TV için haftalık dizi akışı yaparsak, Pazartesi akşamı Paramparça, Çarşamba Kara Sevda, Perşembe Yüksek Sosyete ve Cuma akşamı da Kiralık Aşk'ı izleyeceğiz. Diğer diziler başladıkça haftalık programda değişiklikler olabilir, hep birlikte göreceğiz.

Dizilerden haberlere gelirsek, 19 Eylül Pazartesi akşamı yeni sezonun ilk bölümüyle ekrana gelen Paramparça'nın üçüncü sezonunda da heyecan ve entrika hız kesmeyecek gibi görünüyor. Erkan Petekkaya, Ebru Özkan, Barış Falay'ın başrollerini paylaştıkları, Civan Canova, Hümeyra gibi usta isimlerin de onlara eşlik ettikleri diziye bu sezonda Mine Tugay dahil oldu.

Çarşamba akşamlarının aksiyon ve romantizm dolu dizisi Kara Sevda'da da büyük değişiklikler olacak, heyecan artarak devam edecek. Başrollerinde Burak Özçivit, Neslihan Atagül ve Kaan Urgancıoğlu'nu izlediğimiz diziye yeni sezonda usta oyuncu Kerem Alışık da katıldı. Oyuncu dizide Ayhan Kandarlı karakterini canlandıracak.

Yazın başlayan ve Perşembe akşamlarının vazgeçilmezlerinden biri olan Yüksek Sosyete de heyecanlı gelişmelerle devam edecek. Sırlar bir bir ortaya dökülürken genç aşıkların hayatları hangi yönlere savrulacak, izleyip göreceğiz.

Geçen sezonun en sevilen yapımlarından biri olan Kiralık Aşk'ta bazı ayrılıklar yaşandı. Yasemin'i canlandıran Sinem Öztürk ve Sude' rolünde izlediğimiz Melisa Şenolsun diziden ayrıldı. En son Eşkiya Dünyaya Hükümdar olmaz dizisinde izlediğimiz güzel oyuncu Müjde Uzman ve geçen sezon erken final yapan Acı Aşk'ta rol alan Seçkin Özdemir diziye katıldı. yeni sezon tanıtım fragmanlarına göre sevilen dizide oldukça önemli gelişmeler izleyeceğiz.

Ayrıca hafta içi her gün öğleden sonra kuşağında yer alan Beni Affet dizisi de bütün heyecanı ve bazı oyuncu değişiklikleri ile yeni sezonda da devam edecek. Beni Affet yeni sezonun ilk bölümüyle 19 Eylül Pazartesi saat 15.00'da Star TV ekranlarında olacak.

Yeni dizilere şöyle bir bakacak olursak, ilk önce başlayacak dizimiz Hayat Bazen Tatlıdır. komedi türündeki dizinin başrollerini Birce Akalay, Kanbolat Görkem Arslan ve Ufuk Özkan paylaşıyor.
Öğretmenlik hayatı boyunca doğru bildkilerini savunduğu için başına gelmeyen kalmayan Hayat Öğretmen ve çevresinde gelişen olayların anlatılacağı dizi Ekim ayında izleyicilerle buluşacak.

Star TV'nin Ekim ayında başlayacak diğer bir dizisi de başrollerini Cansu Dere, Vahide Gördüm ve küçük oyuncu Beren Gökyıldız'ın paylaştıkları Anne adlı dizi, Mother adlı bir Japon dizisinden uyarlama yapılarak yazılmış.
Star TV'nin yeni sezondaki en iddialı yeni dizisi ise başrollerini Tuba Büyüküstün ve Kıvanç Tatlıtuğ'un paylaşacakları Cesur ve Güzel. Çekimlerine yeni başlanacağı bildirilen dizinin ne zaman izleyiciyle buluşacağı kesinleşmiş değil.

Hiç yorum yok:
Write comments