18.09.2016

Tatlı İntikam 22. bölüm özet. Ceyda Sinan'ın canını yakmakta kararlı

Rüzgar geçen bölümdeki konuşmasının arkasından panik olup çıkıp gider. Sinan inanmak istemese de konuşmak amaçlı da olsa Rüzgar'ı aramaya başlar. Pelin de ailesine durumu anlatınca; ailesi polisi arayalım diye tutturur. Sinan Rüzgar'ı Filiya'nın önünde oturmuş bir halde bulur. Ancak durumu kötüdür ve sakinleştiremezler. Ambulansı arayıp hastaneye kapatırlar. Sinan ve Pelin tartışırlar. Pelin Sinan'ı Rüzgar ile ilgili kör olmakla suçlar.

Başak gördüğü bir rüya yüzünden düğün olayından vazgeçip yıldırım nikahı ile evlenmeye karar verir. Erkekler yine de kıyamayıp ona sürpriz bir kokteyl - düğün karışımı birşeyler hazırlarlar. Bülent'in teyze kızı sürpriz yapıp Başak'ın gelinliğini ve moralini berbat eder. Sonu tatlıya zar zor bağlanan olaylar sonunda Başak ve Bülent evlenir.

Pelin Sinan'ın evine girip Rüzgar'ın eşyaları arasında kendi kolyesini arar. Bulamayınca Ceyda'nın evine gitmeye karar verir. Oraya aynı amaçla gelen Sinan ile karşılaşır. O gece olmasa bile ertesi gün içeri girerler. Tüm evi araştırıp bulamamışlar iken Ceyda eve girer ve kolyeyi kasadan çıkartır. Bunu gören Pelin ve Sinan onunla yüzleşir. Ceyda onları odaya kilitleyip kaçar. Sonrasında senin canını yakacam diye telefonla arar. Düğündeki Sinan buna pek pabuç bırakmasa da Pelin ile aynı anda akıllarına Filiya gelir. Gerçekten de o anda da Ceyda yanında getirdiği benzin bidonlarıyla restaurantı ateşe verir.

Hiç yorum yok:
Write comments