19.09.2016

TRT 1 yeni sezonda izleyiciyle buluşacak diziler ve yayın tarihleri


Diziseverlerin meraklı bekleyişi sona eriyor, yeni sezon başlıyor. Bizler de dizitahmincisi.com olarak hangi kanalda hangi dizileri izleyebileceğinizi bilmek istersiniz diye kısa kısa tanıtım haberleri hazırladık. Bu haberimizde de TRT 1'de yeni sezonda yer alacak dizilere yer verdik.

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Hangimiz Sevmedik yeni sezonda da devam ediyor. Başrollerini Selen Soyder, Can Yaman, Cengiz Bozkurt, Altan Erkekli, Gül Onat, Bülent Şakrak, Mehtap Bayrı ve Veysel Diker'in yer aldığı dizi Temmuz ayında yayınlanmaya başladı.

TRT 1 ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrul yeni sezonda da Çarşamba günleri izleyiciyle buluşmaya devam edecek. Başrolünü Engin Altan Düzyatan'ın üstlendiği, Barış Bağcı, Esra Bilgiç, Hülya Darcan ve Didem Balçın gibi isimlerin eşlik ettiği Diriliş Ertuğrul yeni sezonda ayrılan oyuncuların yanısıra diziye yeni katılan isimler de olacak; bunlardan biri de deneyimli oyuncu Kürşat Alnıaçık. Diriliş Ertuğrul yeni sezon bölümlerinin ne zaman başlayacağı henüz açıklanmış durumda değil, dizinin takipçilerinin heyecanlı bekleyişi devam ediyor.


Pazar akşamlarının neşesi sıcacık aile komedisi Baba Candır dizisi de yeni sezonda güldürmeye ve duygulandırmaya devam edecek. Başrollerini Settar Tanrıöğen, Berna Koraltürk, Özgün Karaman, Uraz Kaygılaroğlu ve Melis Tüzüngüç'ün paylaştıkları dizi 9 Eylül Pazar akşamı yeni sezonuyla izleyiciyle buluşacak. 

Hiç yorum yok:
Write comments