23.09.2016

Yüksek Sosyete 13. bölüm özet. Tüm aşıklar ayrılıyor

Cansu; abisinin cenazesinde Mert ile karşılaşır. Mert çok şaşırır. Kerem'in Cansu için bildiği gerçekleri ve endişeleri bildiği için birden o an Ece'nin ne hissedebileceğini anlar. Ece'yi arar. Pazarda olan kızın yanına gidip gerçekleri söyler. Kız şok olur ve çok üzülür. Oradan kaçar.

Mert Kerem'e Cansu ile ilgili bildiklerini anlatmaz ama en kısa sürede kendisinden anlatmasını ister. Kerem ise Cansu'yu takip etme fikrinden başka bir çözüm bulamaz.

Can'ın cenazesine metres Işıl da gelir ve Metin'in ona ev aldığını söyleyip anahtarı Süreyya'nın gözüne sokar. Kadın çok öfkelenir ve herkesin içinde Metin'e bağırıp tokat atar. Kızgınlığı geçmeyen Süreyya adamı evden kovar ve Levent'e boşanma davasını açmasını söyler. Levent onu boks yapabileceği bir yere götürüp öfkesini atmasını sağlar. Süreyya kızından dernek olarak yardım ettikleri o fakir kadına para götürmesini ister.

Metin Işıl'a hesap sormak için gittiğinde kadın onu magazine haber etmekle tehdit eder. Metin mecburen kadını terk edemez. Boşanma davası açacağını kocasının yüzüne söylemek için Işıl'ın evine gider. Metin kadının ayaklarına kapanır ve Can'la ilgili duyduğu pişmanlığı ve vicdan azabını paylaşır. Işıl gözünün önünde karısına boşanmamak için yalvaran Metin'i evden kovar. Süreyya kocasının bu haline dayanamaz. Adamın kendine birşey yapacağından korkup eve alır. Levent'e de boşanma davasını açmamasını ertelemesini söyler.

Kerem Cansu'yu takip eder ama fakir mahallesindeki eve girince komşularında kadınla ilgili anlattıklarını duyunca o kadının kızını Cansu zanneder. Her erkek gibi kahramanlık damarı kabarır. Durumu Mert'e anlatınca Mert Cansu ile konuşmaya gider ve Kerem'i ailesinin kabul etmiyceğini; Kerem'in de bu hayatta ezileceğini; ailesine sırtını dönüp dönemeyeceğini sorar.Cansu o an için herşeyden vazgeçme kararı alsa da annesinin intihar girişimi onu Kerem'den vazgeçme noktasına getirir. Buluştuklarında da ona ayrılmaları gerektiğini söyler.

Bedia hanım Olivia'ya gelir ve Mert'i o kızın kimliği ile ilgili sıkıştırır. Vermediği her cevap için elinden birşeyini alır. Çocuk yine de söylemeyince bu sefer Kerem'e sorar. Kerem de Mert'in sır dediği şeyi kadına söylemez. Mert Ece'ye gider. Ece onu yalanla ilgili affetmiştir. Ama asıl sorun ayrı dünyaların insanı olmalarıdır. Kız Mert'in alıştığı hayatı bırakırsa mutsuz olacağını düşünerek ayrılalım der. Mert bir dedektif tutup kızın annesini araştırmaya başlar. Levent de Süreyya'ya aşkını itiraf eder ve olumlu karşılık alır


Hiç yorum yok:
Write comments