29.10.2016

Kiralık Aşk 58. bölüm özet. Defne ve Ömer kurallarını kabul ettirebilecek mi?

Necmi beyin getirdiği adamlar araştırma yapılmıştır ve elektronik ortamda Ömer'in daha geç gönderdiği ortaya çıktığında Ömer odayı terk edip dışarı çıkar. Defne haberi duyduğunda Ömer'in yanında olmak ister ama Sinan yalnız bırakalım kafasını dinlesin der. Defne bütün gece Ömer'i arayıp aramamasıyla ilgili kendisiyle mücadele eder. Sokakta dolaşırken İso'nun dükkanının açık olduğunu görüp çocukla dertleşirler.

Ömer gece bir rüyasında Haldun bey isimli müşterisini görür. Uyandığında o adam için restaurantta masaya ikinci şansı çizdiğini hatırlar. Sinan'ı arar ve müşteriye mail ortamından 10 gün falan önce ona çizdiğini söyler. Aynı şekilde Defne'nin de aklına elle daha önce çizdiği gelir. Tam Ömer'i arayacakkaen Pamir bey arar ve işle ilgili bir sorun yüzünden gümrüğe beraber gitmeleri gerektiğini söyler. Artık şahitli kameralı faturalı bir ispatları olduğu için Vannie ayakkabıyı kolleksiyondan çıkarırlar.

Pamir Ömer'in kazandığından habersiz Defne ile İngiltere'ye gitme planları yapar. Ömer bu sevincini Defne ile paylaşmak ister ama Pamir ile olduğunu duyunca kızar. Sinan ile kutlama için Feryal'e gider. Feryal onlara Vannie'nin özür mahiyetinde etrafta Pasionist'in taklitçi olduğu haberlerinin dolaşmasını engellemek için Vannie ile Passionist'e iadei itibar partisi yapmaya karar verdiklerini söyler. Geceyi de onun dergisi organize edecekmiş.. Defne işe geldiğinde Ömer'in kutlamak için Feryal'e gitmesine kızar. Ömer'e de çıkışır. Ömer de "Sana ne? Sevgili miyiz ki?" der.

Passionist'in de Stil vagonunun da fazladan bir binaya ihtiyaçları vardır. Pamir yandaki binaya teklif vermişken Ömer de teklif verir. İki erkek restleşirler.

Cavit karısı ve çocuğunu sokakta tartaklarken Nihan onları görür ve adamın üzerine atlar. Onu gören Defne ne olduğunu sorgulamadan Cavit'e o da dalar. İki kız adamı evire çevire döverler ve Ayşegül'ü eve alırlar. İso ve Serdar'ın haberi olduğunda İso ekstradan bir daha döver. Kızlar kendi aralarında mısır patlatıp muhabbet ederler. Kız yine de ailesi duymasın diye kocasına dönmeyi düşünür.

Sinan Seda'yı arar ve depo için yan binaya verilen teklifle ilgili konuşmak ister. Şükrü abi Defne'ye kahve içmeye gittiğinde ilk baskı olan kitabı Ömer'in çok arayıp da aldığını söyler. Defne Pamir ile yüzleştiğinde adam kendisine sağlam bir bahane bulmuştur. Defne Ömer'in yanına gider. Ömer ona bundan sonrası için birlikte olma şartlarını söyler. Defne kabul etmeyince bir daha kendisini iş dışında göremeyeceğini söyleyip gider.

Defne ertesi gün Ömer'i görmek için çırpınır. Bir de üzerine Ömer'in haki renk gömleğinin ona ne kadar yakıştığını duyunca kendisini zor zapteder. Güvenlik kameralarından ve Aytekin'e resimlerini çektirerek görmeye çalışır ama Ömer kızın niyetini anlayıp resmini çektirtmez. Onun yerine elma resmi gönderir.

Defne Ömer'i partide görebilmek için o akşamki partiye gitmek için kendisini Pamir'e davet ettirir. Sinan da Seda'yı arayarak "Partiye beraber gidelim mi?" der. Partiye en son Defne Pamir çifti gelir. Ömer de Feryal ile gelmiştir. İtalyan firması Passionist Vannie dostluğundan bahseden bir konuşma yaparken içeri girer girmez Defne Pamir'i bırakır ve Ömer'e doğru gider. Kendi kurallarını söyler. Öylece gülümseyerek bakışırlar.


Hiç yorum yok:
Write comments