6.10.2016

No:309 Dizisi 16. bölüm özet. Lale olanları doktor Onur'dan öğrendi



Fox TV'nin yaz dizisi olarak başlayıp yüksek reytinglerle yeni sezonda da devam eden dizisi No:309, dün akşam yayınlanan 16. bölümüyle de hem komik, he romantik, hem de sürükleyiciydi. Geçen bölümde gece kulübü çıkışında Pelinsu ile birlikte gazetecilere yakalanan Onur bu bölümde durumu Lale'ye anlatmak için fırsat kolladı, ama bir türlü bunu yapamayınca, sonunda doktor Onur ondan erken davrandı ve Lale'ye anlattı.

Olay şöyle olmuştu, Onur, sarhoş olup kendini kaybeden Pelinsu'yu eve götürmek için gelmişti, tam çıkışta magazincilerin karşısında kaldılar. Pelinsu da "hala birlikteyiz" deyip sarılınca Onur çok zor durumda kaldı. Ertesi gün durumu açıklamak için Lale'lerin evine gitti ama durumdan haberdar olan Songül Onur'a çok kötü davrandı, onun kızıyla görüşmesine izin vermedi. Lale'nin de internetteki haberleri görmemesi için ellerinden geleni yaptı annesi ve kardeşleri.

Onur'un annesi aradı, Songül bir hışımla Onurlara gitti konuşalım derken iki kadın Betül'ün de ortalığı kızıştırmasıyla kavga ettiler. Daha sonra Nergis'i holdinge yolladı, ortalığı kolaçan etmesi için. Kapıda Erol ile karşılaştı, annesi gibi fesat biri olan Erol, Onur'u kötüledi, haberin doğru olduğunu söyledi. Nergis çok üzülerek eve döndü ve annesine anlattı.

Doğum kursuna giden Lale ve Onur yine iyice yakınlaştılar. Onur bir türlü söyleyemedi Pelinsu ile ilgili çıkan haberleri ve gerçeği...

Sonra gece Lale paniğe kapıldı," bebek kıpırdamıyor" diye. Evde herkes uyuyordu, o nedenle Onur'u aradı. Hemen koştu heyecanlı baba adayı. Doğruca nöbetçi bir doktora gittiler. Lale kadın doktoru kıskandı. komik kız Lale.

Eve gelince kapının önünde Lale, anahtarı yanına almadığını farketti. Onur da otele gitmeyi teklif etti. Hem tedirgin oldu, hem de can attı Lale. Gittiler, çok güzel bir gece geçirdiler.
Sabah oldu, kahvaltı edelim dedi Onur, ama annesini daha fazla merak ettirmemek için gidelim dedi Lale. Onur dükkana bıraktı Lale'yi.

Doktor onur hemşireden Lale'yle ilgili durumu öğrenince hemen Lale'yi teselli etmeye dükkana geldi. Lale'nin bilmediğini öğrenince de haberi gösterdi ona. O sırada Onur, anlatamadığı için pişman olmuş şekilde dükkana dönüyordu. Lale şoke olmuş durumda, dondu kaldı.




Hiç yorum yok:
Write comments