9.10.2016

Seviyor Sevmiyor 13. bölüm özet. Tuna 'Deniz'le sevgiliyiz' diyor

Geçen bölümün sonunda Yiğit Deniz'den özür dilemiş sonrasında sarılmışlardı. Deniz sakin sakin gitmek istediğinde Yiğit onu durdurmuş konfetiler eşliğinde ve kıza yaklaşmıştı. Bu bölüm bu sahneden devam etti ve ikili küçük bir öpüşme gerçekleştirdi. İki tarafta bu öpücüğün tramvasını ayrı ayrı yaşar.

Deniz eve gittiğinde İrem onu sevgiye ve ilgiye boğar. Yiğit de İrem'i görmek için evine gelir ve tabiki Deniz ile karşılaşır. Öylesine uğramıştım dese de kızların üzerinde birbirlerinin resimleri olan tshirtler vardır. Yiğit şaşırır. O sırada kızlar birbirlerinin yardımıyla etrafta bulunan resimlerini toplarlar.

O sırada Deniz'e Tuna'nın bir ormana daldığı haberi gelir. Deniz Onu kurtarmak için ormana gitmek istediğini söyleyince Yiğit ve İrem de onunla gelir. Önce oklara sonra ağaca bağlı bir tuzağa düşerler. Yiğit tam onları iplerden kurtarmışken Tuna gelir. Arkasından da yasak avlanma yapan avcılar. Kahramanlarımızı ayrı ayrı kulübeye kapatırlar.  Deniz ve Yiğit'i; Tuna ve İrem'i beraber bağlarlar.

Yiğit Deniz'e ailesi ile ilgili sorular sorar. Kız da aklına gelen saçma sapan bir hikayeyi anlatır. Yiğit iplerden kurtulur ve hepsinin ufak tefek yardımları olan bir kaçış sergilerler. Tuna ormanda kalır. Gölgesi Ona gelip Onunla konuşur.

İrem'i tehdit eden Yiğit'in babası Teoman amca kızdan son bir kez oğluyla kendisi görüştürmesini ister. Deniz'in de yardımıyla bu buluşma sağlanır. Adam oğluna bir mektup verir. Mektubu yıllar önce annesi babasına yazmıştır. Mektupta kadın kocasını aldattığını yazmaktadır. Yiğit çok etkilenir.

Neşe'nin bilgisayarı kayıttadır ve o gece ikilinin öpüşmesini kaydetmiştir. Aynı gün Filamingo dergisinin 20.yıl balosu düzenlenecektir. Çaycı Gazi çalışanlarla ropörtaj yapar. Fakat bu görüntüler karışır. Deniz bunu farkedip görüntülerin bulunduğu hard diski çalmaya çalışır. Yanlış hard diski çalınca ne yapacağını bilemeyip Tuna'yı arayıp yardım ister. Tuna önce kabul etmese de sonra gelir.

Yiğit annesinin yalanını öğrenince İrem'e Deniz ile öpüştüklerini söyleyecekken barkovizyonda ikilinin görüntüleri oynamaya başlar. Deniz ve Tuna insanlar görüntüleri görmesin diye içeri motorsikletle havalı bir giriş yaparlar ve Tuna insanların ilgisini üzerlerinde tutmak için "Biz Deniz ile sevgili olduk" yalanını söyler.

Bu arada Gazi megerse Asena hanımın oğluymuş. Şirketten kendisine haber taşısın diye bu kılıkta dolaşıyormuş. 20. yıl etkinliğinde bunu da açıklamayı planlamaktaydılar.

Hiç yorum yok:
Write comments