10.10.2016

Bodrum Masalı 7. Bölüm özet. Ateş Faryalı ve Yıldız'ın ilişkisini öğrenir.


Gençler plajın açılışı için uğraşırken Ateş gündüz anne babasının durumunu anlatırken Aslı'nın umursamaz tavrı dikkatini çeker. Kelebek aile olayının Onun zayıf noktası olduğunu söyleyince Ateş de gün içinde kıza ailesi ile sorular sorarken Alara gelir ve tüm gün ve gece kıskançlıklar yapar. Ateş'in bir kankası Aslı'yı beğenmiştir ve Alara ikisinin arasını yapmayı kafasına koyar.

Su'nun annesinin babasını evden kovması ve boşanacak olmalarına bozuk olan moralini Kelebek düzeltmeye ona destek olmaya çalışır. Haydar amca gelip ortalığı karıştırır. Kelebek'i vurucam diye tutturur. En sonunda Kelebek'in tipinin ölmüş amcasına benzerliğini sağlayarak Kelebek'i Haydar amcadan kurtarırlar. Gece Su'yu eğlendirmek için Kelebek kızı dansa kaldırır. İkili bu danstan etkilenmiştir. İlk elektriklenme olur

Gündüz partiye Sökeli yanında adamlarla gelir ve "Parayı ödiyceksiniz" diye tatsızlık çıkarır. Cenk ortaya çıkar ve "Parayı ben ödiycem" der. Kelebek karşı çıksa da Su "O yaptı O ödiycek" der ve Cenk parayı öder. Cenk müzik olmadığı için şikayet eden müşterilere gitarıyla şarkı söyleyerek günü bir kez daha kurtarır. Ancak Su yine de Cenk'ten ayrılır.

Gece ilk dansı mekan sahibi yapsın diyince Ateş ortaya çıkıp Aslı'ya doğru yürümeye başlar. Kız kendisiyle dans edecek diye sevinirken çocuk yanından yürüyüp sevgilisine gider. Aslı çok üzülür. Durumu fark eden Kelebek Aslı'yı dansa kaldırıp eğlendirmeye çalışır.


Faryalı gece Yıldız'a "Kocan şöyle, kocan böyle. Onun yaptıkları ne olacak" falan diyince kadın Evren'den boşanacağını haykırır. Onu kızı duyar ve tepki gösterir. Faryalı ve annesinin ilişkisini bilmeyen ve babasını çoktan silmiş olan Ateş ise annesine boşanma konusunda tam destek vermektedir.

Yıldız'ın baktığı çocuklardan birinin tedavisi için para olmadığından durdurulunca Yıldız çok üzülür. Faryalı tanıdığı doktordan rica ederek hasta kızın masraflarını Bodrum'da karşılayacak bir hastane bulur. Yıldız habere çok sevinip Faryalı'ya sarılınca Şule de Evren ile buluşur. Evren Ona Ateş'in Faryalı ve annesi arasındaki eski sevgililik olaylarını bilmediğini ama bunu öğrenmesini istediğini söyler. Şule de ilk iş bunu Ateş'e söyleyeceğini söyler.

Evren Gözde'yi kıskandığı için ve Gönenç kadının hatırına otele müşteri yolladığı için Cahit ve Gönenç'in üvey oğlu Uzay'la iş birliği yapar. Evren kadının duşta olduğu bir an; telefonundan kendine kendisinden onun telefona mesajlar gönderir ve bu mesajları Uzay babasına gösterir. Gönenç Gözde'ye kızar ve hayatından çıkarır.

Alara evlerine gelen Evren bey ve Uzay'ın babası ile ortak bir iş çevirdiğini fark edip Ateş'e söyler. O da Aslı ile beraber babasını Uzay'ı falan arar. En son Uzay'ın evine gider. Alara salağı Ateş'in Ona kavga için geldiğini söylediği için Uzay hazırlıklıdır ve Ateş ile Aslı'yı adamlarının da yardımıyla bir odaya kapattırır. Orada Aslı annesiyle ilgili geçmişini anlatır. Kız çok küçükken kendisini terk eden annesi yüzünden sevilmediğini, istenmediğini düşünmektedir. Ateş onu teselli eder.

Gözde bu işi Evren'in yaptığını anlamıştır. Evren ile yüzleşir ama adam onu aşkına, kıskançlığına inandırıp öper. O sırada Uzay'ın serbest  bıraktığı Aslı ve Ateş Gözde'ye doğru gelir. Evin önünde Şule ile karşılaşan Ateş kadından annesi ve Faryalı'nın eskiden sevgili olduklarını öğrenir. Aslı ise tuvalete gitmek için Gözde'nin evine girer ve öpüşen Evren ve Gözde'yi görür.


Hiç yorum yok:
Write comments