10.10.2016

Tatlı İntikam 25. bölüm özet. Barış ve Sinan için savaş başlıyor


Sinan'ın restaurantı satmama kararı Bülent'i de Pelin'i de allak bullak eder. Sinan bütün gücünü kullanarak Pelin'in içinde kendisine ait saklı olan ve inkar ettiği hisleri çıkartmaya çalışır. Pelin de Bülent de Sinan oradayken restauranta gitmezler.

Annesi oğlunun gitmediğine sevinse de yeni dostu Pelin'in annesi ona gelerek oğlunun kızından uzak durmasını istediğini söyler. Pelin'in annesi kocasının bunu öğrendiğinde kalbinin bu sinirli anı kaldırmıyacağını düşünerek endişelidir. Ama Rıza bey restauranta gidip Sinan'ı görür ve onunla sağlam bir konuşma yapar.

Bülent kendini eve kapatır. Bütün gün işe gitmeyerek maç seyreder. Başak onun için çok endişelenir. Marmaris'e yerleşme istiğini söyleyince kız bunun için çok erken olduğunu ve kendisinin böyle bir isteği olmadığını söyler. Bülent kendini aldatılmış ve kötü hisseder. Ertesi gün Simay'larda Sinan konusu açılınca Bülent çıkıp gider. Kocası için endişelenen Başak Sinan'dan yardım ister. Gerçekten de Sinan eski dostunu şıp diye bulur. Sinan neyi neden yaptığını anlatsa da Bülent "Bunların hiç birisi beni tam 1 yıl boyunca neden aramadığını açıklamaz" der ve gider. Hakan karısının işi bırakmadığını hatta terfi ettiğini öğrenir ama öğrendiğini belli etmez

Barış Sinan'a başka bir teklif götürür. Normal bir insanın kesinlikle göbek ata ata kabul edeceği bu teklifi Sinan kabul etmez ve reddettiğini Pelin ile Barış'ın başbaşa yediği yemekte söyler. Barış Sinan'ın yaptığı bu hareketi kendisine yapılmış bir hakaret sayar ve Filiya'nın hemen yanında muhteşem bir restaurant açmak için hazırlıklara başlayarak karşılık verir.

Pelin de Barış'ın yönlendirmesi ile Sinan'a dava açar. Restaurantın diğer kısmı için satın alacak parasının olması gerektiği bir dava.. Sinan bu dava kağıdını görünce kızın kapısına dayanıp tartışır. Sinan eniştesini de restauranta yanına alır

Pelin ise Barış'la denemeye karar verir. Barış onu ve arkadaşlarını evinde verdiği 'Yaza veda' partisine çağırır. Aynı zamanda bu partinin catering işini Sinan'a isim vermeden verir. Sinan ve ekibi partiye hazırlanır ve gittiklerinde Barış'ın partisi ve onun planı olduğunu farkederler. gece bütün konuklar geldiğinde Sinan ortaya çıkar ve müzisyenlerden bir parçayı çalmalarını ister. Pelin'i son bir dansa zorlar. İkili düğünleri için hazırlandıkları bu müzikte tutkulu bir dans ederler.

Barış çok öfkelense de belli etmez. Pelin de Sinan'a Barış'ın güvenli ve hüzünlü olduğunu söyleyerek moralini bozar. Sinan partiyi terk eder. Ama o gece ikisi de uyuyamaz ve Pelin'in isteği üzerine fenerde buluşurlar.

Hiç yorum yok:
Write comments