21.10.2016

Yüksek Sosyete 17. bölüm özet. Kerem'in korkunç planı

Cansu yönetim kurulunda Kerem'i karşısında görünce şok olur. Kerem herkesle tanışır. Cansu'yu da ilk kez görüyormuş gibi yapar. Kerem'e verilen oda Cansu'nun odasının yanıdır. Metin bey Cansu'ya internetten yemek sipariş hattı departmanı verir. Kerem bu olayın üzerine; kendi restauarantımızı oluşturalım. Kendi ürünlerimizi satalım fikrine ikna etmeye çalışır. Cansu Kerem'in teklifine atlar. Hemen Mert ile buluşur. Kendisini babaannesine kanıtlamak isteyen Mert de fikre atlar. İkili Metin bey ile konuşur ama adam Cansu'ya güvenememektedir.

Mert Ece'nin evinin babaannesi tarafından sattırılmasına ve kızın evsiz kalmasına dayanamaz ve evi kendi parası ile aldırtır. Kıza sürpriz yapar. Mert Ece'nin kırık dökük evine taşınır ve orada yaşamakta çok zorlanır. Mert Sude'yi işten çıkarır. Cansu da şirkette onu Kerem ile görünce şirketten kovar ama Kerem ona bir iş teklif eder.

Bedia hanım Oliva'ya gelerek Ece'ye para teklif eder. Ece tabi ki kabul etmez ve olanları Mert'e anlatmaz. Ama işten de ayrılması gerektiğini düşünmektedir. Gerçekten de istifasını verip eşyalarını toplar. Oliva'da geçirdiği güzel günler gözünün önünden geçer.

Cansu babasını etkilemek ve güveninin kazanmak için Işıl'ın çocuğuna annesinin bakmasını sağlamak için plan yapar. Hizmetçilere hasta numarası yaptırtarak bebeği görevli katından çıkarttırır. Ablasına da bebekle ilgilenmemesi için ikna eder. Süreyya gerçekten de gece bebekle ilgilenir ve onu sahiplenir. Sabah Cansu annesi ve Ela'nın resimlerini göstererek babasından iş için bir şans sözü alır

Metin bir gün evvel karısının isteği üzerine Işıl'ı bulur ve istediği herşeyi ona verme anlaşması yaparak çocuğu geri alması için onu eve getirir. Ancak Süreyya bebeği sahiplenmiştir ve annesine geri vermez. Levent Süreyya'nın peşinden ayrılmaz. Sahilde onu öper. Süreyya yine adama ilişki için şartlar ileri sürünce Levent de o zaman başkaları ile de görüşebiliriz o zaman der.

Kerem Oliva'ya sahip olmak ve Bedia hanımı karşısında güçsüz kılmak için Mert, Ece ve Cansu'nun arkadaşça tutumlarına ragmen kindarlığını ve uzaklığını sürdürür. Mert ve Cansu Ece'ye yeni açılacak restaurantın şefliğini verirken Kerem de Sude'ye oranın içerik müdürlüğünü verir. Herkes şok olur




Hiç yorum yok:
Write comments