7.11.2016

Tatlı İntikam 29. bölüm özet. Pelin'e Barış'tan evlenme teklifi

Sinan Barış'ın restaurantından içeri camı kırarak girer ve motorsitleti Barış'ın üzerine sürer. barış geri çekildiği için kurtulur. Ancak zaten çekilmese de Sinan direksiyonu kıracaktır. Barış avukatını arar ve adam öldürmeye teşebbüsle itham eder. Bülent buna dayanamaz ve o an polise müdahale etmeye çalışsa da Pelin Barış'tan taraf olur. Bülent Sinan ile konuşmaya Filiya'ya gider. Sinan "Bir daha olsa bir daha yaparım. Elimdeki herşeyi almaya çalışıyor. Önce Filiya şimdi de Pelin" der. Duygu Filiya'ya gider amacı Pelin'i görmektir ama işi olduğunu öğrenince geri döner. Sinan ile karşılaşmazlar.

Bülent ile Sinan konuşurken öğreniriz ki Sinan rüzgar'ı hastaneye yatırdıktan sonra Pelin'i defalarca kez aramış ama kız açmamıştır. Simay Hakan'dan ayrılmakta da bebeği aldırmakta da ısrarlıdır. Başak'a Hakan'a söylememek için yemin ettirir ama Pelin tam bebeği aldırmaya gidecekken Hakan'ı arayıp haber verir. Hakan çıkışta Simay aldırdı zannederek karısına bağırır ama kadının aldıramadığı ortaya çıkar. Hakan karısı ile konuşup evine geri döner.

Polisler gelip Sinan'ı götürür. Barış bu görüntüleri tüm internet sitelerine yollatır. Amacı Sinan'ın imajını da zedelemektir. herkes restaurantı ve Pelin'i aramaya başlar. Pelin'in anne babasının da haberi olur ve Filiya'ya gelir.

Barış kardeşini izletmektedir. Duygu İstanbul'da kalmaya karar vermiştir. Kardeşi ile buluşup Pelin'e evlenme teklif etmek için beraber yüzük alırlar.

Ailesinden bu olanları saklamaya çalışırlar. Pelin nezarete giderek ona "Barış'tan özür dile" der. Kendi aralarında kavga edince polisler Pelin'i de nezarete atarlar. Geceyi yan yana bölmelerde geçirirler. Sinan ise "Kaderime senin vereceğin ifade karar versin" diyerek topu ona atar. uzun, romantik ve hüzünlü bir konuşma yaparlar.

Barış Pelin'e yeni bir şef al der. Hatta kıza yeni birini bulup yollar. Göreve başlar. Bülent Sinan'a avukat getirir ama Sinan kabul etmez. Sonunda Pelin ifadesini verir. Sinan aleyhine ifade vermez. Sinan çıkar. Bülent'e açıklamasını yapan Sinan ile barışırlar.

Restauranta gittiğinde Barış onun gözünün içine baka baka Pelin'e evlenme teklif ettiğini görür.


Hiç yorum yok:
Write comments