21.12.2016

Anne 9. bölüm özet - Turna Zeynep'ten ayrı çok mutsuz


Star TV'nin ilgi çekici hikayesi, duygusal anlatımı ve başarılı hikayesiyle dikkatleri üzerinde toplayan dizisi Anne 9. bölümü yine heyecan içinde izledik.

Geçen bölümde Şule kızının okul çıkışına gidip Zeynep'le Turna'yı yani Melek'i birlikte sevgi dolu ve mutlu görünce iyice kıskanıp öfkelenip çocuğu zorla alıp götürmüştü. Cengiz'in de o anda oraya gelmesiyle arabaya binip hızla uzaklaşmışlardı.

Melek elinden kayıp gidince Zeynep çok kötü oldu, kendisini suçladı. Hemen gazeteci Ali'yi arayıp yardım istedi. Ali, Cahide Hanım, Duru, herkes Zeynep'in üzüntüsünü gidermek için ona yardımcı olmaya çalıştı.

Ali iyi çocuk, Gönül Hanım'ı da durumdan haberdar etti. Gönül de kızına yardım etmek için harekete geçti.

Melek yani Turna çok ağladı, çocuk hayata küstü adeta. Annesiyle hiç konuşmadı. Şule kendisini çocuğuna tekrar sevdirebilmek için çok uğraştı. Ama bazı şeylerin dönüşü olmuyor. Ayrıca zorlu hayat koşullarında hiç bir değişiklik olmamış, Cengiz belası hala başlarında.

Üstelik kendi evleri bile yok, Cengiz'in arkadaşının evinde misafirler. O da zaten ayrı bir asalak. Melek'e bakan kadının durumunun iyi olduğunu öğrenince hemen kurnazlık yapmaya başladı ve çeşitli bahanelerle Zeynep'ten para sızdırdı.

Zavallı Zeynep de bu tür insanları tanımadığı için ona inandı, kızına iyilik yapan bir adam olduğunu zannetti ve ona para verdi.

Şule bu arada tekrar pavyonda çalışmaya başladı, Meleği de yanında getirdi. Çocuk oralarda uyudu. Yani tam anlamıyla perişan oldu.

Gönül Şule'nin çalıştığı pavyonu bulup Şule'yle konuşmaya çalıştı. Kendini anlattı ona, Melek'i yanına almakla yanlış yaptığını, bunun Melek için doğru bir şey olmadığını anlatmaya çalıştı ama Şule inadından vazgeçmeye niyetli değil.

Melek'in telefonda Zeynep'le konuşmasına şahit oldu Şule. Kızının Zeynep'e "Anne" demesine de çok bozuldu. "Benimle konuşmuyorsun, ama ona 'anne' diyorsun" diye bağırdı çocuğa. Sonra da "Zeynep öğretmeni senin hayatından çıkaracağım" dedi ve Melek'i sürükleyip dışarı çıkardı, karakola doğru gittiklerini fark edince çocukcağız gitmemek için direndi. Ama Şule sürükleye sürükleye götürdü çocuğu.

Karakola vardılar. "Bir ihbarda bulunacağım. Kızımı kaçıran bir kadını ihbar edeceğim" dedi Şule. Melekçiğin gözlerinden yaşlar süzüldü. Yavrum, canım benim; Zeynep için nasıl da endişeleniyor...

Hiç yorum yok:
Write comments