18.12.2016

Bodrum Masalı 16. bölüm özet. Yıldız gerçekleri öğrendi

Faryalı geçen bölüm sonunda Gözde ve Evren'i beraber görmüştü ve Aslı da her şeyi Ateş'e söylemek üzere yola çıkmıştı. Faryalı ikiliye bağırır çağırır. Dışarı çıktığında kapıda Gözde ile konuşmaya gelen Yıldız ile karşılaşır. Kadını yaka paça arabasına sokup otele getirir. O sırada kafasında Aslı ve Kelebek'in Gözde ve Evren ile ilgili lafları dönmektedir. Kadına sadece Gözde'nin oteli sattığını ama kime sattığını bilmediğini söyler.

Diğer tarafta Gözde; Evren'e ilişkilerini Aslı'nın da bildiğini söyler. Evren Aslı'nın yoluna çıkıp söylememesi için konuşur. Ama kız daha fazla dayanamayıp Ateş'e söyler. Ateş babasına esip gürler. Aslı'ya da bu kadar zamandır biliyorsun da neden söylemiyorsun der. Faryalı'nın gönderdiği Kelebek onu bulur ve Gözde'ye sarmasına engel olur. Faryalı restaurantta Ateş ile konuşurken Kelebek de Aslı ile konuşmaya gider.

Gönenç Uzay'ın annesi ile evlilik yıl dönümlerinde Uzay ile yemek yerken Yıldızlı oteli ona hediye eder. Uzay Ateş ile ortak olduğu için çok sevinçlidir. Kendisine yeni bir eğlence çıkmıştır.

Alara yeni bir hamle yapıp Uzay'a yakın davranmaya başlar. Ama Uzay yine Aslı ile yazışır. Gece Uzay'da kalır ama sabah o kadar huysuzdur ki çocuk ondan uzak durmak ister. Uzay Aslı'nın günlüğünün devamını merak ettiği için evine girip günlüğün fotoğrafını çekmek ister. Ama Alara da onu takip etmektedir. Onun arkasından eve girer ama o sırada kızın babası gelir. Uzay kaçar ama Alara orada kalır. Aslı'nın babasına Ateş ile fotoğraflarını göstermek ister ama Uzay gece kızın telefonundan o fotoğraflarını silmiştir.

Ateş Faryalı'dan da akıl alıp Yıldız'a bu olayı belli etmemeye çalışır. Ve tabiki Su'dan da saklamaya çalışmaktadır. Evren Ateş'e rağmen eve gelip koltukta yatar ama Ateş onu evden kovar. Kelebek Su'ya hiç bir şey çaktırmamak için çok uğraşır. Ancak kız evde bir terslik olduğunun farkındadır. Ateş Aslı'ya hala kızgındır. Ona gönül koyar.

Yıldız Gözde'ye ulaşmaya çalışırken geçmişte konuşmaları gözünün önüne gelir ve geçmişinin peşine düşer. Gönenç ile görüşmeyi ister. Otelde buluşurlar. Yıldız adamdan Evren ve Gözde'nin yıllar önceden beri tanıştığını öğrenir. Kadının eski oturduğu yerdeki bir taksiciden kadının bir otelci ile evli olduğunu ve adamın işlerinin kötü gittiğini öğrenir. Birden parçalar yerine oturur ve masadan kalkıp gider. Faryalı kadının şüphelendiğini öğrenip Evren'i arayıp "Yıldız öğrenmiş; buradan git" der. Evren bu sefer Gözde'yi arayıp "Yanına gelicem" der.

Yıldız eve gittiğinde evi darmadağınık bulur. Adamın cekedinin cebinde bulduğu bir anahtar ile Gözde'nin evini açabilir ve her şey kafasında netleşir. Evde bulduğu bir kağıttaki uçak biletlerinde ikilinin ismini görür ve hava alanına gider. İkiliyi beraber görür ve kocasına seslenir.




Hiç yorum yok:
Write comments