19.12.2016

Hayat Bazen Tatlıdır 9. bölüm özet. Koray intikam alıyor

Sevda ve Koray geçen bölüm sonunda Gözdelerin evinin önüne gelip kapıyı çalmıştı. Kapıyı ev kıyafetleriyle Gözde ve Burak açmıştı. Bu bölüm de buradan başlıyor ve Koray ve Sevda'nın ikiliye kızıp ağlayıp söylenmeleri devam ediyor. Gözde ve Burak'ı hemen hemen hiç konuşturtmazlar. Sevda deniz kıyısında kendi kendine ağlayıp bağırırken Koray yanına gelir ve motorsikletle hız yapıp gezerek kafa dağıtırken birbirlerine yaklaşırlar. Burak kızın yanına gider ve durumu anlatmaya çalışır ama kız onu dinlemez.

Cerrah bey de kardeşine attığı tokattan ve onun böyle acımasız bir şeye dönüşmesinden çok üzgündür. Kendine olan kızgınlığı ve üzüntüsü ile Hayat hoca ile konuşurlar. Cerrah bey daha önce Hayat hocaya verdiği sözü tutarak kardeşi Koray'ın kaydını okuldan alıp yurt dışında okula gönderme kararı alır.

Loçko ve arkadaşları Abidin'in ısrarıyla zengin bir cafeye giderler. Abidin Asya'ya aşıktır. Loçko onu konuşturmak için Asya'ya yakın davranır. Ama bir sonuç alamaz. Ertesi gün Asya kılığına soktukları Emel ve Loçko'yu görünce Abidin aşkını itiraf eder. Koray Sevda'ya eskisini suya attığı için yeni telefon alır. Buluşup konuşurlarken Burak ve Gözde de markette alışveriş yaparlar

Cerrah kardeşine yurt dışına gideceğini; Hayat da Koray'ın gönderileceğinin haberini verir. Cerrah bey okula gidip müdüre Koray'ı okuldan alacağını söyler. Müdür beyin bütün para ve bağış hayalleri suya düşer. Burak transfer olabilme ihtimalini Sevda'ya söylediğinde "Yeni ev arkadaşınla kutla" der.

Suat'ın doğum günüdür. Hayat hoca kutlama yapma kararı alır. Okula gelen Cerrah bey Burak'a yeni bir club ile konuştuğunu ve onu izlemeye geleceklerinin müjdesini verir. Koray bütün zehirini Hayat hocaya kusar. Kadının kalbi çok kırılır ama gereken cevabı verir.

Arkadaşları şarkı yarışmasına katılmadığı için Zeynep'e ağır laflar ederler. Onur ve Gözde onu korumaya çalışırlar. Gözde onu konuşturmaya çalışır ama zor kullanılarak gelmediğini anlayınca Koray yüzünden zanneder. Koray'ın gideceğini öğrenen arkadaşları onu sinir etmek için kantinde parti verirler. Koray olaya çok kızar. Gözde herkesin önünde Zeynep'i engellemekle suçlar. Zeynep bir şey söyleyemez. Koray kendisine iftira atıldığı için Zeynep'e bağırır ve ortalık karışır.

Hayat bu parti meselesine kızar. Zeynep'e "Senin yarışmaya gelmeni Koray mı engelledi?" diye sorar. Kız doğruyu söyleyemediği için başıyla evet işareti yapar. Koray kızın kendisine iftira atmasına çok kızar ve intikam planları yapar.

Okul müdürü Koray'ın Amerika'ya gitmemesi için tüm öğrencilerin ingilizce konuşması emrini verir. İngilizce öğretmeni bulma işini hademe ve Nadir'e verir. Okulda herkes ingilizce konuşmaktadır. Getirilen yabancı kişiler saçma olaylara neden olur.

Suat'ın doğum gününde sınıftakiler de Koray da Hayat hocalara gelip kutlama yaparlar. Koray Gözde'ye eski fotograflarının olduğu bir flash disk verir. Gözde resimlere bakarken Burak onu görür. Eve geldiğinde Koray abisini yanlış yaptığıyla ilgili uyarır. Nitekim Koray abisi ile adamının konuşmasını duyar. Duruşmaya gelmediği için hakkında tutuklama kararı olduğunu duyar.

Ertesi gün Cerrah bey okula Koray'ın kaydını sildirmeye gider. Zeynep'in babası hapishanede ölmüşmüş fakat kötü üvey anne ile sevgilisi kıza bunu söylemezler. Koray gitmeden önce sınıftaki kişilerle ilgili öğrendiği sırları açıklar. En son kendisine iftira atan Zeynep ile ilgili sırrı açıklar. Yanında getirdiği gelinliği Zeynep'e atıp "Zeynep arkadaşınız yakında evleniyor" der.

Sınıfta patlattığı bu sırrın ardından koridora çıkar ve abisini polise ihbar eder. Polisler okulun bahçesinde Cerrah beye kelepçe takarlar ve bu sahneyi Zeynep'in peşinden giden bütün sınıf ve Hayat hoca görür.






Hiç yorum yok:
Write comments