10.12.2016

Kiralık Aşk 64. bölüm özet. Defne ailesine sırtını dönüyor


Geçen bölüm sonunda Pamir Seda'yı Sinan'ın evine bırakıp kaçmıştı. "Seda sabahtan beri Sinan Sinan diyip duruyor. Sen de benzer durumdasın" demişti. İkili tekrar konuşup öpüşüp barışmışlardı. Defne ise Ömer'in evine olanca öfkesiyle gitmiş içini boşaltmış sonra da Ömer'in gömleğini çıkarıp öpmüştü. Bu bölüm buradan başladı. Defne gece uyandığında yanında Ömer'i göremez ve aşağıda yerde adamı otururken ve durumu kötüyken görür. Haliyle Ömer için endişelenmeye başlar.

Sabah Ömer hiç bir şey yokmuş gibi davranır ve kahvaltıyı da bizzat hazırlamıştı. Defne gece ile ilgili konuşmak istese de bir türlü Ömer bu konuda konuşmaya yanaşmaz. Seda ise o gün işe gelmez ve her şey ile Pamir ilgilenir. Mükemmel idare eder. Türkan teyze o sabah yaptığı bir yiyeceği İso'ya götürmek için dükkanına geldiğinde nerede ise Ömer'i karşılaşacak iken İso kadını oyalayıp bir yerde indirim olduğunu söyleyip uzaklaştırır

Neriman hanım ve Koray herkesi birbirine düşürüp kavga çıkmasını sağlar. Sinan duruma müdahale etmeye çalışsa da ikiliye laf anlatamaz. Ertesi gün Londra'dan Refik bey gelecekmiş. Çok önemli bir müşteriymiş ve Ömer'in onu etkilemesi şartmış. Fakat uyuyamadığı için Defne Ömer'in bunu başarabileceğinden emin değildir. 

Lokantada işler artınca Nihan Ayşegül'ü çağırırken Serdar da İso'yu çağırmıştır. Ayşegül'ün orada yarım gün çalışmaya başladığı öğrenince İso bir yemek yiyip gider. Akşam Nihan kocası için yıl dönümü sürprizi bir şeyler hazırlamaya çalışırken Defne Ömer telefonunu açmadığı için endişelenir ve Nihan'ın sürprizinin boşa gitmesine sebep olur. Nihan buna çok kızar. Defne koşturarak endişe içinde Ömer'e gider. Ömer çalışırken telefonunu duymamışmış. Gece Defne Ömer de kalır ve geceyi yine kabuslarla geçirir



Seda kızı ile Sinan'a akşam yemeğine gelir. Çok güzel bir aile tablosu çizmişlerdir. Orada hafta sonu beraber tatile gitmek için plan yaparlar.  Lara uyuduktan sonra beraber mısır patlatıp tatlı yaparlar ve film seyrederler. Sinan gidecekleri oteli gösterir. İkili tatil için oldukça heveslidir. 

Sinan da Ömer için endişelenmeye başlamıştır. Defne'ye durumu sorar. Ama Defne Ömer'in sırrına da sahip çıkıp Sinan'a bir şey anlatmaz. Toplantıda Ömer yine kötü olur. Defne onun elini tutarak ona destek olur. Ömer yine mükemmel bir konuşmayla işi alır. 

Koriş İso bebeğe bağlanmıştır. Hediyeler alıp Defnelere gider. Nihan'dan onu gezdirmek için izin ister. Kız onu Koriş'le tek yollamak istediği için kocasını onunla yollar. Koriş sürekli bebeğe Berke demekte üzerine çevrilen bakışlardan da çok memnun olmaktadır 

Serdar sanki İso ve Ayşegül arasında bir şey varmış gibi hisseder. Nihan'a söyler ve kadında hisseder ama konduramazlar. Pamir ulaşamadığı Defne'nin iş yerinde sürekli etrafında olmasından memnun değildir ve işten çıkmak istediğini Seda'ya söyler. Seda onu bırakmamak için elinden geleni yapar. 

Ömer Defne'yi eve bırakır. Ömer Defne'nin eşyalarını alıp çıkmasını dışarıda beklerken Türkan teyze onu görür ve şaşırır. Defne'nin onu görürse üzüleceğini düşünüp Defne için üzülür. Eve geldiğinde herkes Defne'ye karşı tavırlıdır. Türkan teyze eve geldiğinde "Ömer dönmüş Onu mahallede gördüm" der. Defne biraz da zorla Ömer'in aylardır buralarda olduğunu beraber çalıştıklarını ve tekrar beraber olduklarını söyler. Ailede herkes yıkılırken Defne onları öylece bırakıp çıkar.

Seda'nın eski kocası şuan ki eşiyle arası bozuk olduğu için ona gelmeye ve onda kalmaya karar vermiştir. Kadına hiç sormadan elbette. Seda mecburen Sinan'ı arayıp tatile gidemeyeceklerini söyler ve daha sonra açıklayabileceği söyleyip telefonu kapatır. Fakat kızı Lara babası geldiği için çok ama çok mutludur








Hiç yorum yok:
Write comments