17.12.2016

Kiralık Aşk 65. bölüm özet. Herkesin hayatı değişiyor

Geçen bölüm sonunda Defne Ömer'in varlığından haberi olan ailesine rest çekip evden ayrılmıştı. Bu bölüm Defne Ömer'in yanına gider. Ömer aileyle konuşmaları gerektiğini söylerken Defne ise geri adım atmamak da kararlıdır. Defne Ömer'i tek bırakıp gidemeyeceğini söylese de Ömer kızı ailesine götürüp konuşmak taraftarıdır. Defne direksiyona geçer ve Ömer'i rüyasında ne gördüğünü söyletmek için arabayı deli gibi kullanır ama Ömer yinede bir şey söylemez.

Ailesi Defne'nin onları bırakıp gitmesini hazmedememektedir. Türkan teyze baygınlıklar geçirir. Abisi İso'ya gider ve onun zaten Ömer'in varlığını bildiğini öğrenir.

Ömer ve Defne ertesi gün uzaktaki dağ evine giderler. İşe gitmezler. Sonrasında ailesi ile konuşmaya karar verir ve onlara Ömer'le olan durumunu anlatır. Eger bunu bu şekilde kabul etmezlerse kendilerinin bileceğini ve onun gideceğini söyler, kalkıp gider. Ömer de İso'ya gidip dertleşir. İso da aile ile görüşür ama kararları pek değişmez.

Tüm iş de Neriman hanım da Sinan'ın başına kalır. Sinan Neriman hanıma Seda ile ilgili meselesini anlattığında ondan fikir alır ama kafası da karışmıştır. Seda ile de konuşup ona da akıllar verir. Koray da Sinan'ın başına kalıp onun iş yapmasını engeller.

Pamir Sinan'ın Ömer için endişelendirmesinin ardından Ömer'e gider. Orada gördüğü Defne ona Ömer'in kabuslarından ve leprikondan bahseder. Pamir kuzenine olayla ilgili şeyler sorar ama Ömer ona da anlatmaz. Sonra Pamir Ömer'e "Hadi balığa çıkalım" der. Sinan'ı ve İso'yu da arayıp çağırırlar. Koriş de onlara takılır. Balıktan sonra ocak başına gidip içerler. O günden çok radikal kararlar çıkar.

Pamir Defne'ye olan aşkının ona acı verdiğini düşünüp eşyalarını toplayıp Londra'ya dönmeye karar verir. İso Ayşegül'ün camının önüne gidip kız ile bakışır. Sinan Seda'nın evine gider ve ona "Ne oluyor?" diye sorgularken içerden bir erkek sesi ve İlker isimli eski kocası ile karşılaşır. Kalbi paramparça oradan ayrılır. Ömer ise Defne'nin fikrini kabul eder ve herşeyi arkada bırakıp beraberce gitmeye karar verir ve bunu sevgilisine söyler.

Hiç yorum yok:
Write comments