26.01.2017

Cesur ve Güzel dizisi 11. bölüm özet. Sühan evlendiği için pişman mı?

Cesur ve Sühan evlenmeye karar verirler ve koşturmaca başlar. Sadece ikisi giderek işlemlere başvururlar. Sonra Cesur kendisine giysi alırken Sühan içinde beyaz bir elbise alır. Elbiseyi Nişantaşı'ndaki evde hazırlanan Sühan'a yollar. Tam o sırada kapının önündeki Cahide ve Mihriban elbiseyle notu görür. Mihriban; Cahide'ye eger Süan evlenirse çiftliğin onun olacağına dair annesinin vasiyeti olduğunu söyler. O andan itibaren Cahide önüne gelen herkesi arayıp nikahı durdurmak için elinden gelen herşeyi yapar. Ama ikili Korhan'ın da şahitliğinde sonunda evlenirler.

Kaçırılma olayının etkileri devam etmektedir. Polis müdürünün abisi yakalanır. Sorgu sırasında kalp krizinden ölür. Banu epey ağır bir şekilde davaya asılır. Herkes ifade verir. Kaçakçılık olayının Tahsin bey ve polis müdürü ile bağlantısını bulmaları çok zor olacaktır. Banu Cesur'a intikamı ile ilgili laf sokar. Evlilik bitimi babasına birşey olduğunu zannederek Koran ve Sühan hastaneye gelir. Babası ve Bülent ile yüzleşir. hastane çıkışı kaçırılması ile ilgili ifadelerine başvurmak üzere karakola götürülürler.

Sühan artık kocasının evinde Alemdaroğlu çiftliğinde kalacaktır. Adalet hanım kocasının daha fazla üzülmemesi için evlerinde Sühan'ın adının anılmasını men eder. Fügen hanım ve çiftliktekiler Sühan ve Cesur evlendiği için çok mutludur. Kutlama yaparlarken Tahsin çiftliğin elektiriklerini kestirtir.

Cahide gece Koran'a gidip Sühan'ın atının eğerinin altına diken konduğu için kaza yaptığını bunu da Cesur'un planladığını söyler. Hatta kendi evini yaktırmasının bile kendisinin planladığını yumurtlar. Korhan bunu Sühan'a söyler ve bir taraftan da kendisi araştırmaya başlar. Sühan da acaba kendisi ile çiftlik için mi evlendiğini düşünür ve eski avukatı ile konuştuğu için bunu bildiğini öğrenir. Cesur'un kendisine çok planlı bir şekilde yaklaştığından emin gibidir.

Hiç yorum yok:
Write comments