24.01.2017

İçerde 18. bölüm özet. Melek intiharın eşiğinde

Kebapçı Celal adamları ile Yaşar'la Coşkun'u yakalar ancak Sarp'ın bir planı daha vardır.  Yusuf müdür de onların yerini izleme aletinden bulur ve ekibiyle baskın yapar. Coşkun ile Yaşar'ı ifadelerini alıp nezarete atar. Sarp da özellikle sorun çıkartır; onu da alırlar. Yusuf özellikle Sarp ve Coşkun'u aynı yere atar.

Mert de Celal ve Melek ile buluşur. Melek kurtulduğu  için mutludur fakat Coşkun'un yakalandığı ve kendi şubesinde tutulduğunu öğrenince panik olur. Yusuf müdür onu arar ve şubeye çağırır. Sarp nezarette Coşkun'u Umut'la ilgili sıkıştırır. Ama Mert adamı Sarp konuşturmadan duruma müdahale ettirtir. Başka birine Coşkun'u sorgulatır. Coşkun bir kaç kez adı geçen Mert'in o tanıdığı Mert mi olduğundan şüphelenmeye başlar.

Melek başına gelenlerden sonra Celal babanın evinde kalmaya başlar. Yaşar'ın neden ona "Akrabayız" dediğini sorar. Adam bilmediğini söyler. Celal baba Davut'a Coşkun'u öldürmesi talimatını verir. Yusuf müdür de Sarp'a Coşkun'u beraberce salıvereceklerini ne öğrenecekse dışarda öğrenmesini söyler. Davut tam Coşkun'u vuracakken onu Mert kurtarır. Ama Mert; Davut'un peşinden gittiğinde Coşkun kaçar. Sarp yakalar. Tam adamı götürecekken Mert gene gelir. İkili restleşirken Yaşar'ın adamları gelip Coşkun'u götürür.

Mert Celal babanın neden Coşkun'u öldürmeye çalıştığını anlamamaktadır. Coşkun ise telefonda arayıp Melek'e "Celal senin öz baban" der. Melek şok olur ve durumu Celal'e sorar. Celal de doğrular. Mert'i arayıp buluşmaya çağırır. Orada Mert; Melek'in annesini öldürenin Celal baba olduğunu bildiğini zannederek ağzından kaçırır. Kız şok olur ve bayılır. Mert onu hastaneye götürür. Melek kaçar ve Sarp'ı bulmak için Füsun teyzeye gider

Yusuf müdür eski karısının isteği üzerine oğlu Gökhan ile konuşur. Çocuğu uyarır. Ama çocuk yine de Alyanak'tan uyuşturucuya almakta kararlıdır.

Celal baba Yaşar'ın mekanlarına baskın verir. Mekanlarının hepsine el koydum. "Bir derdi varsa karşıma çıksın" der. Alyanak uyuşturucu temini için Yaşar'ı arar. Yaşar da ona "Celal ile problemim var sonra konuşalım" der. Alyanak bu olayı Celal'e anlatma konusunda kararsızdır ama düşünür taşınır Yaşar'ı satar. Yaşar'ın başına adam dikip Coşkun'un yanına doğru harekete geçer. Ancak Yaşar adamların elinden kaçıp kurtulur

Coşkun köşeye sıkıştığını anlar ve Mert'i arar. "Sana gelicem ve aileni anlatıcam ama sen de beni kurtaracaksın" der. Mert kabul eder ve oraya doğru hareket eder. Araba ile kaçmaya çalışan Coşkun'un peşinden Celal'in adamları epey kurşun sıkar. Araba ilerde duvara çarpar. Oraya ilk Sarp gelir ve Coşkun'u kaçırıp öldü süsü verir. Celal ve adamları da Coşkun'u öldü zanneder. Ne yazık ki Mert de Coşkun öldü zanneder ve çok üzülür.

Melek; Celal'in evine gelir ve babasının silahını alır. Celal gelene kadar bekler ve adam gelince silahı kendi kafasına dayar.





Hiç yorum yok:
Write comments