26.02.2017

Hayat Bazen Tatlıdır 18. bölüm özet. Sevda ölecek mi?

Geçen bölüm Hayat hoca Cerrah'ın eskisi gibi sinirli olup olmadığını silaha başvurup vurmadığını anlamak için arkadaşı ile bazı testler yapmıştı. Bölümün sonunda ise Cerrah Hayat'ın kendisini sınadığını anlayıp ona oyun oynamıştı. Cerrah Hayat'ı eski günlerine döndüğüne kirli işler yaptığına inandırıp sonra da onu kaçırtmıştı.

Gözde ve Burak ise bodrumda kilitli kalmışlardı. Üstelik içeriye gaz sızmaktaydı. İki genç son anda kapının altından geçirdikleri hortumla biraz daha dayanabildiler. Arkadaşları da telaşla bütün okulda onları arar ama bulamaz. Son anda Zeynep kendi telefonundan atılan mesajı görüp bodruma gider. Hademeyi bulup kapıyı açtırırlar. Hayat ve Cerrah da gelir. Gençler hastaneye kaldırılır.

Şerif müdür de geçen bölüm damda kedi ararken yere düşmüştü. Hastanede masraflı bir araştırmadan sonra bir şeyi olmadığı anlaşılır ama 24 saat uyumaması gereklidir. Birtanem hanım, Müstehak ve Nadir onu uyutmamak için ellerinden geleni yaparlar.

Çocukların ilk yardımdaki bilgisizliğini fark eden Hayat birinden ücretsiz bir ilk yardım dersi ayarlatır ve sınıfa verdirir. Okulun revirine de malzemeler alır. Gerçi bunun parasını Şerif Cerrah beyden alır ve hatta açılışı ona yaptırtır.

Hayat Cerrah'ı evine akşam yemeğine davet eder. Herkes anlaşmış gibi Cerrah'a Hayat'ın nasıl kötü yemek yaptığını söyler. Cerrah merakla eve geldiğinde hem Hayat hem mutfak hemde bezelyeli mısırlı ve yumurta kabuklu sahanda yumurtası ile karşılaşır. Ancak sınavı geçer ve Hayat'a bir şey belli etmeyip yemeği de yer. Megerse bu bir şaka veya kaçırılmasının bir rövanşı imiş.

Okulda çocuklar doğruluk mu cesaret mi oynamaya başlarlar. Herkes birbirine türlü oyunlar ve sorular sorar. Bu sırada Abidin de gögsüne 'Asya' diye yazdırmış ve hatta kıtanın resmini çizdirtmiştir. Loçko Asya'ya Abidin ile çıkmasını ve çocuğu kendinden uzaklaştırmasını planlar. Asya Abidin'i kullanır türlü eziyetler yapar ama çocuk halinden memnundur. Ancak bu sefer de Loçko kız ile çocuğun yakınlığından memnun değildir.

Tarhan Emel'den hoşlanmaya başlasa da Koray'la da Burak'la da görüşmeyeceğini söyleyen Gözde yüzünden biraz kafası karışır. Sevda'nın kardeşi de Sevda'yı sinir etmek için Koray'a asılmaya başlar. Sevda tepki gösterince Koray kıza görüşmeyelim dese de kız bir selfi çeker ve sosyal medyada paylaşır. Sevda Koray'a tepki gösterir. Tam Koray çiçek ile kızın gönlünü alacakken Sevda kızlara "Ben Burak'ı seviyorum" der.

Sevda'nın bu sözleri ile Koray zaten gıcık olduğu Burak'a "Cesaretini görelim" der. Burak kabul edince okuldan çıkışta bir yolda motorsiklet yarışı yapmak üzere hazırlanırlar. Ancak yolda akan trafiğin tersi istikamette motor süreceklerdir. Herkes yapmamalarını söylese de kimseyi dinlemezler. Sevda olanları duyunca oraya gelir ve Koray'a "Sana birşey olsun istemiyorum. Koray ben seni.. " derken aniden yoldan geçen araba kıza çarpar. Herkesin şaşkın bakışları arasında Sevda kanlar içerisinde kötü bir şekilde yere düşer. Herkes kalakalır

Hiç yorum yok:
Write comments