7.02.2017

Paramparça 90. bölüm özet. Harun vuruluyor

Geçen bölüm Cihan; Dilara'ya Harun'un Damir ile ortak olduğunu söylerken polisler Harun'u karakola götürmüştü. Dilara kendini güvende hissettiği ve hatırladığı yer olan yalıda kalmak ister. Polis amiri Harun'a "Balkan kara para aklama trafiği ile ilgili bilginize ihtiyacımız var" der. Basit sorular sorar. Harun kötü bir şeyler olduğunu hisseder

Cansu oldukça kötüdür. Halasının yaptığı yemekleri yemez Deniz'in ve bebeğin yokluğuyla kendini kötü hisseder ve babasının evinde kalmaya başlar. Halasını bir bahaneyle uzaklaştırıp hap içerek intihar eder. Cihan eve gelip son anda kızı bulur ve hastanede midesi yıkanır. Annesinin yanında kalmak ister. Cihan hiç istemese de kızı yalıya bırakır.

Hazal bir iş görüşmesinden dönerken arabası ile kaza yapar. Babasını arar. Ancak Cihan Cansu için endişeli ve hastanededir. Hazal ile ilgilenmeyince kız Damir'i arar. Adam onu gelip alır ve yakınlardaki dağ evine götürür. Aşk yaşamaya başlarlar. Hazal'ı takip eden Harun'un adamları Damir ve Hazal ilişkisini Harun'a anlatır.

Ozan bardan alkollü çıkar. Ehliyeti de yanında olmadığından trafikteki çevirmeden karakola alırlar. Babası Cihan'ı arar. Cihan onu da açmaz. Dedesini arar. Rahmi bey Ozan'ı nezaretten kurtarır

Cihan yeni bir hamle yapar. Hem Harun'u kontrol altında tutmak hem de Damir'i uzaklaştırmak için adamla buluşur. Damir'e sahip olduğu Erg hisselerini almak istediğini söyler. Damir satacakmış gibi konuşur. Cihan Mithat'tan Erg şirketinin araştırmasını ve bir fiyat çıkarmasını ister. Mithat da durumu amirine anlatır, İkisi de buna bir anlam veremez.

Elmas kaçakçıları Asu'nun peşindedir. Kadın onları görünce kaçar ve Damir'e gidip onu saklamasını ister. Damir onu bir eve yerleştirir. Aynı adamlar Candan'ı onların öldürdüğünü görmüş olabilir diye Özkan'ı aramaya başlarlar. Özkan korkup ablası ve oğluyla kaçar. Eve gidemeyeceğini anlayınca emlakçı aracılığıyla evi başka bir evle takas eder.

Dilara'nın öz babası yurt dışındaki evini satar. Rahmi bey aracılığyla bulduğu avukat da Dilara'ya davayı açmıştır. Mahkemeden evrak Dilara'ya ulaştığında kadın soluğu ablası Asu'nun yanında alır ve konuşurlar. Dilara'ya Dna testini gösterir. Dilara inanamamıştır ama huzursuzlanır. Olayı kovcası Harun'a anlatır. Harun durumu araştırmaya söz verir.

Harun Damir'e gidip "Hazal'dan uzak dur" der. Ama Damir "Aşık oldum." diye cevap verir. Kızın babası Cihan'ın kulağına giderse diye konuşurken Damir Harun'a "Cihan hisselerimi ona satmamı istiyor" der. Harun bunu destekler. Damir ona "Hazal ile ilgili bir engel olursa onu ezer geçerim" der

Harun Hazal'a Damir'in suç dosyasını gönderir ama dosya bir şekilde Damir'in yardımcısı kızın eline geçer.  Harun en son çare Cihan'a Hazal ve Damir arasındaki ilişkiyi söylemek için şirkete gider ve Cihan'ın sekreterinden Cihan ve Damir'in yemek yiyeceğini öğrenir. Damir'in niyetini anlayan Harun oraya gitmek için harekete geçer.

Damir ile buluşmaya finans direktörü Mithat, avukat Yıldırım ve Cihan gidecekken son anda Ozan da katılır. Damir anlaşmayı kabul etmiş gibi davranır ve kalemi bahane edip dışarı çıkar. Tam o sırada Dilara Cihan'ı arayıp "Cansu'nun durumu iyi değil. Gelmen lazım" der.

Cihan çıkar çıkmaz içeri Harun girer. Masada Damir'i göremeyince bir şey olacağını anlar ve oraya yaklaşan hücum botu görür. Oğlu Ozan'a doğru bağırarak koşmaya başlar. Herkes yere yatarken Harun Ozan'ın üzerine kapaklanıp yaralanır. Damir son anda içeri girip kısa menzilli tabancası ile denizden hızla uzaklaşan adamların arkasından sıkar. Yardımcısı kadına özellikle kendisini vurturtur. Harun Ozan'ın kollarında "Annen sana emanet. Kardeşin sana emanet" derken Ozan da duygulanıp Harun'a "Baba" der. Harun kendinden geçer.


Hiç yorum yok:
Write comments