24.03.2017

Cesur ve Güzel 19. bölüm özet. Sühan ve Cesur boşanıyor


Geçen bölüm sonunda Adalet hanım suçu üzerine almış; Tahsin bey Cesur'un babasının ölümü suçlamasından kurtulmuştur. Ancak annesinin ölümü ile ilgili soruşturma sürmektedir. Tahsin bey kızından boşanma ile ilgili sözünü tutmasını ister. Zaten o gün de ilk duruşma vardır. O gün sabah elinde megefonla Tahsin beye "Bana 4 can borçlusun" konulu konuşma yapar. Malum adama 50 metreden fazla yaklaşması yasaktır. Adalet daha 16 yaşındayken 2 kişiyi birden öldürüp ortadan kaldırdığına inanmamaktadır.

O gün Rıza hapishaneden tahliye olur. Salih ile buluşup plan yaparlar. Tahsin bey sık sık Adalet hanımı ziyaret etmektedir. Cesur ilk boşanma duruşmasına gelmez

Cahide'nin etrafındaki çember daralmaktadır. Hülya erken doğum yaptığı gibi bir de Cahide'nin bir şeyler çevirdiğinin de farkındadır. Cahide erken doğumu bahane edip olaydan dönmek istemektedir ancak Hülya onu pişman etme peşindedir. Soluğu şirkette alır. Onu Bülent engellemeye çalışsa da kız Korhan ile görüşmeyi başarır. Korhan karısının yalanlarını Hülya'nın kaydettiği görüntülerle kendi gözleriyle izler. Nişantaşı'nda ki eve gidip Cahide'yi evden kovar.

Korhan ertesi sabah Sühan'a Cahide ile ilgili olanları anlatırken Salih'in karısı duyar. O kızı Şirin'e duyduklarını anlatırken bu sefer Şirin biz Cahide ile Bülent'i ormanda sarılmış halde gördük der. Bu konuşmayı da Korhan duyar ve Bülent ile hesaplaşmak için onu arayıp bulur.

Mihriban hanım ve Cesur şirketin halka arzı sırasında diğer kişilerin de hisse almaları için kasabalıyla konuşur ancak herkes Tahsin'den korkmaktadır. Tahsin bey halka arz sırasında kasabalılardan adam toplar.

Rıza hapishane çıkışı Cesur'un evine gider. Tahsin'den çekindiğini gidecek yeri olmadığını söyleyince Cesur onu müştemilatlardan birine yerleştirir. Sühan onu evde görünce Cesur ile tartışır. Cesur şüphelendiği Rıza'nın peşine Kemal'i takar ama Salih karşısına tutup lafa tutunca Rıza'yı gözden kaybeder. Rıza güvenilmediğim yerde kalamam der ve tam giderken biri Cesur'a ateş eder. Rıza da onu görüp önüne atlarken kolundan yaralanır

Sühan Cesur'a saldırı yapıldığını öğrenince hastaneye gelir. Cesur da "Eğer benden boşanmak istiyorsan şartlarım var. Akşam yemeğinde buluşalım" der. Akşam yemekte dans ederler. Cesur sonrasında "Şartım yok boşanmayacağım" der.

Fügen hanımın öldürüldüğü gün Tahsin beyin önüne çıkıp not ileten adam Sühan'ı arar ve olanlarla ilgili bilgi vereceğini söyleyip para ister. Oraya giderken Cesur onu takip eder. Adamı yakalayıp konuşturduğunda Rıza'nın adını verir. Cesur ve Sühan şüphelendikleri Rıza'ya tuzak kurarlar. Ancak Rıza polisleri arar ve adamlar gelip Rıza ve adamı yakalarlar. Adam bu sefer de sorguda "Beni Tahsin bey tuttu. Rıza'nın adını vermem için" der. Tahsin bey de ifade verir. Adamı hiç görmediğini söylese de Fügen hanımın ölümü ile ilgili aleyhindeki deliller artmaktadır.

Mihriban hanım Cesur'a bir kötü haber daha verir. Şirketin hisselerini alanlar tüm paylarını Tahsin beye devretmişler. Artık şirketin en büyük hissedarı Tahsin beydir ve artık eskisinden de güçlüdür.

cesur Tahsin beyin aleyhindeki bu delilden sonra bir de şirkette daha da güçlü olduğunu öğrenince daha da öfkelenir. Artık herkesin gözünde daha da aklanan Rıza ise ona gaz vermeye devam etmektedir. Sühan tekrar boşanma davası için oradadır ama önce Cesur gelmez. Sonrasında içeri girer ve ""Boşanmak istiyorum" der

Hiç yorum yok:
Write comments